| Anythamaria a întrebat:

Va rooog mult sa ma ajutati! dau funda puppy dog eyes
Am uitat parola de pe facebook...si marea problema e ca am uitat-o si pe cea de la adresa de email! cryingsi nici raspunsurile la intrebarile de cand mi-am facut id-ul nu mi le amintesc...caci a trecut ceva timp big grin! va rog mult! bine cel mai mult vreau sa aflu cum pot intra iar pe contul de pe facebook. Va Multumesc Anticipat! puppy dog eyes FUUUNDA

Răspuns Câştigător
| ionutslk a răspuns:

Imi pare rau dar numai ai ce sa ii faci la acel cont de facebook...

10 răspunsuri:
| WR104 a răspuns:

Asta e un semn, ai scapat de Facebook, felicitari.
Numai bine.

| akka4 a răspuns:

Aiurea. laughing mai bine intrebai direct, daca poti afla parola unei persoane de la facebook. dar in fine nu mai conteaza cum ai formulat, pentru ca raspunsul va fi unul negativ, atata timp cat nu sti ce ai raspuns la intrebarile de sigurantawinking

| Anythamaria explică (pentru akka4):

Darling..nu am intrebat direct asa cum zici tu pentru ca se mai poate afla intr.un mod...cu numarul de telefon. apoi iti trimit cei de la facebook un msg si gata, dar nu mai stiu cum! de aceea am formulat astfel

| akka4 a răspuns (pentru Anythamaria):

Off my friend. nu ai inteles raspunsul pe care ti l-am dat. plus ca daca metoda care zici tu cu sms-ul ar fi functionala, pe bune as afla la toata lumea parolele

Era vorba de contul meu de facebook...ai carui i-am uitat datele..nu ca sa aflu eu parola altcuiva!

| akka4 a răspuns (pentru Anythamaria):

Daca citeai cu atentie primul meu raspuns, observai ca tot despre contul tau am vorbit si eu.

Dar, este cam dificil limba romana pentru unii...

Citeste TU raspunsul pe care l-ai dat apoi com!

| viobot a răspuns:

O solutie poti gasi aici : http://parolafb.blogspot.ro

| 13Alexandra a răspuns:

Nu poti afla parola de la facebook faca sa stii parola de la mess. Mai gandeste`te, daca nu, la parola de la mess. Cam toti scriem in parola ceva ce ne place, un nume, animal, etc.