Vara asta nu am facut nimic.bine,luna iunie am invatat pentru bac,stres mare,nebunie totala,in autobuz in drum spre scoala citeam despre comunism,notitele si aia mi-a si picatironia sortii. apoi in iulie am dat bacu,am asteptat rezultatele, am depus contestatie, m-am inscris la facultate, am stat cu inima la gat sa vad daca intru la buget, am intrat printre primii 10. Apoi am lenevit.Ca o nesimtita.
nu am plecat nicaieri.Am stat acasa si am urmarit seriale,asta era prima faza,a doua faza a plictiselii s-a manifestat ca am cautat prin toata casa carti interesante si am dat,intr-o camera neingrijita, sub pat, de doua cutii pline doldora de carti, nebunia si bucuria mea, am aranjat de n-spe mii de ori cartile in biblioteca si am citit asa: Iubindu-l pe Jake-nora roberts.carte fara vreun capatai sau vreo semnificatie.mediocra in totalitate. ocupa locul degeaba in biblioteca;
Celalalt trup de milorad pavic, interesant dar nu stralucit, mediocra spre buna.
O poveste superba, care m-a facut sa zambesc ca o nebuna la sfarsitul ei desi toti au murit.eu ma simteam ca in rai:Vigdis si Viga-Ljot de sigrid undset.norvegienii astia chiar scriu bine.intra in categoria carti stralucitoare.
o carte bunicica:Sa stapanesti umbra pasarii de un german.
Berlin noir, la inceput plicticoasa, apoi s-a dovedit buna.
In momentul asta citesc:Gargui de andrew davidson, primele 100pagini era strong, s-a ca desumflat dar si-a revenit la 300 pagini.mai am pana la 492
aaa, am inceput Hannibal, in spatele mastii.nu am rabdare de ea, dar o s-o citesc pana la capat.
Mai am o lista intreaga de carti delicioase pe care vreau sa le dau gata vara asta si sunt sigura ca o sa ma tin de cuvant.
Imi e dor de liceu, imi e groaza de facultate.nu astept 1 octombrie.
Sincer..nu as vrea sa se termine.De facut...hmm:pai.am lenevit de cand s a terminat scoala.am stat pe pc toata ziua. faceam ca toate alea cand ma trimitea mama la cumparaturi.m am certat toata vara cu sormea.am incercat sa citesc ceva dar n am gasit ceva care sa ma atraga.Si ultimul raspuns.DA.chiar imi e dor de scoalaca niciodatachiar si de profa mea de matemai am doar un an cu ea.
In vara asta... sa fiu sincer, n-am facut prea multe. Am dormit, am stat pe calculator pana la trei dimineata in fiecare noapte ca sa ma trezesc pe la sapte si sa incep iar... de calatorit, n-am calatorit, dar am citit mult. Eh, nu chiar /asa/ de mult, dar multisor. Cam vreo sase-zece carti, din cate imi amintesc eu, da' n-am o memorie foarte buna, asa ca poate am citit mai multe si ma insel. Si da, vreau la scoala, pentru ca acum incep si eu cu liceul. Pacat ca o sa-mi fie dor de fosta mea clasa.