anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna, TPU. Vineri am festivitatea de premiere si am luat premiul 2, dar nu vreau sa ma duc pentru ca imi e ca ma fac de râs. Multe fete au luat premiul 1, iar eu cu premiul 2... Mai ales ca se aduna toata lumea acolo...ce ziceti, sa merg?

8 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

De ce nu te gandesti ca esti totusi pe podium decat deloc?

| CristiDinBucuresti a răspuns:

De ce sa nu mergi? Mergi sa i ti i ei premiul este dreptul tau, bine ca nu ai luat mentiune sau nimic, totusi premiul 2 este mai mare decat mentiune, pe vremuri cei care luau mentiune li se dadea o carte din partea profesorilor si un buchet de flori daca erau fete, acum nu stiu astazi in ce mai constă acest premiu, ti au zis ce primesti? Ce clasa esti?

| mihai69 a răspuns:

Nu se face nimeni de râs la o festivitate de premiere.
PșiS: cine învață doar pentru note nu va avea prea mult succes în viață. Asta le poți spune eventual "cârcotașilor", dar e și foarte adevărat. Tu, cu premiul 2... mai ai ceva șanse.

| Nirvanaaa a răspuns:

E premiul 2 tot e premiu.
Și dacă nu aveai, nu te făceai de ras. Nu te mai compara cu alte fete și bucura-te ca ai invatat atat cât sa ai și tu premiu nu conteaza care e. Indiferent de ce premiu ai important e sa te simți bine.

| LordCristobal a răspuns:

Eu și când luam mențiune eram bucuros că merg la premiere.
Așa că du-te cu toată inima și i-ați premiul, nu trebuie să îți fie rușine deloc.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Fii mulțumită că ai luat premiu. Cine nu se mulțumește cu puțin, nu merită mai mult. Cred că ești perfecționistă și ai standarde prea înalte sau o slabă stimă de sine.

| Editocroci a răspuns:

Ai fost la premiere?

| user0010 a răspuns:

Nu te faci de râs. Premiul 2 e foarte bun, colegele alea care au luat premiul I și râd de tine sau fac mișto, sunt neserioase. Ele cred că o diplomă le poate schimba viața peste noapte.