De ce sa nu mergi? Mergi sa i ti i ei premiul este dreptul tau, bine ca nu ai luat mentiune sau nimic, totusi premiul 2 este mai mare decat mentiune, pe vremuri cei care luau mentiune li se dadea o carte din partea profesorilor si un buchet de flori daca erau fete, acum nu stiu astazi in ce mai constă acest premiu, ti au zis ce primesti? Ce clasa esti?
Nu se face nimeni de râs la o festivitate de premiere.
PșiS: cine învață doar pentru note nu va avea prea mult succes în viață. Asta le poți spune eventual "cârcotașilor", dar e și foarte adevărat. Tu, cu premiul 2... mai ai ceva șanse.
E premiul 2 tot e premiu.
Și dacă nu aveai, nu te făceai de ras. Nu te mai compara cu alte fete și bucura-te ca ai invatat atat cât sa ai și tu premiu nu conteaza care e. Indiferent de ce premiu ai important e sa te simți bine.
Eu și când luam mențiune eram bucuros că merg la premiere.
Așa că du-te cu toată inima și i-ați premiul, nu trebuie să îți fie rușine deloc.
Nu te faci de râs. Premiul 2 e foarte bun, colegele alea care au luat premiul I și râd de tine sau fac mișto, sunt neserioase. Ele cred că o diplomă le poate schimba viața peste noapte.
AcaDea19A1 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anaadiaconu întreabă:
anaadiaconu întreabă: