O sa-ti zic cum mi s-a parut mie din clasa a6a, cand am facut prima data. Initial mi s-a parut ca nu are nicio treaba cu matematica, era total paralela cu absolut orice asa ca nu am putut s-o invat. Asta pana am schimbat profa, intr-a 8a. Desi am luat-o mai greu ca nu stiam nimic, a inceput sa fie interesanta. Multe formule care pana la urma nu erau chiar atat de greu de invatat si incepea sa aiba logica ce preda acolo.
In concluzie depinde cine iti preda (nu conteaza ca-ti face practic sau altceva, ideea e s-o agreezi, poate sa ai ceva frica de prof ca sa inveti macar la inceput, bazele) si sa inveti mereu pentru ca materia se reia de la un an la altul.
Multumesc Mult pentru raspuns! Imi place matematica, doar ca ma speriau ce imi spuneau alti copii mai mari despre fizica!
Buna seara! Sora cu matematica. Acum depinde la ce profil esti. Este interesanta si usoara daca o intelegi. Daca nu, inveti mai mult, ceri mai mute explicatii, formule, etc, etc. O seara buna!
Depinde. Daca iti place matematica, o sa-ti placa si fizica. Nu e grea daca o intelegi. Inveti niste formule (nu foarte complicate) dar pe care trebuie sa stii cand sa le folosesti. In orice caz, daca inveti de la inceput lucrurile de baza, o sa-ti fie mult mai usor cand o sa devine ceva mai complicat.
Fizica mie nu mi-a placut deloc dar nu e grea pentru ca tine de logica. Atata timp cat esti atenta la lectii ti se va parea ok, daca iti si place va fi floare la ureche.
Usoara nu este, insa este foarte frumoasa daca o intelegi, ca si matematica. In general, stiintele exacte sunt frumoase.
Va multumesc extrem de mult tuturor! Mie imi place foarte mult scoala! Dupa cum am mai zis ...imi este doar frica de ce mi-au zis alti elevi mai mariMi astept raspunsuri la alte intrebari! Astept sa va dau Funda!