| Adriana1997 a întrebat:

Vreau sa ma transfe de la economie la filologie,dar sunt putin confuza, la filologie la bac trebuie sa dau competente la franceza,adica e obligatoriu(sunt praf),sau doar engleza ca doar la asta ma pricep. Am auzit ca se da la franceza oral si engleza scris, adica nu pot sa dau doar la engleza si scris si oral. Multumesc anticipat, dau funda.

Răspuns Câştigător
| Charger007 a răspuns:

Buna din cate stiu eu se dadea doar la alegere, nu esti constransa de nimeni sa dai la franceza..Si asa este eu am dat si scris engleza si oral la competente lingvistice. Nu stiu cine ti-a spus ca franceza este obligatoriu, ca nimeni mai in ziua de azi nu da acolo si nu exista concurenta pentru aceasta limba straina. Tea informat cineva in mod eronat cel mai probabil. Daca nu am dreptate inseamna ca ministerul a hotarat din pacate asta..si nici nu ma mira. Si mai e un lucru cand iti alegi limba straina pe care o vei da cel putin engleza ( pe care o stim cam toti putin din ia) esti ogligata sa dai doar la una din ele franceza sau engleza, iar oralu si scrisu numai la una dintre aceste 2 specializari. Sper ca ti-am fost util. Succes pe mai departe si o zi buna iti doresc. Funda?

| Adriana1997 explică (pentru Charger007):

Multumesc,am inteles, eram confuza deoarece acea persoana mi-a spus ca daca dau la engleza scris trebuie obligatoriu sa dau oral la franceza. Oricum, acum am inteles happy

1 răspuns: