Buna! E foarte bine ca scrii, ca ai alte preocupari decat multi altii de varsta ta, care nu au habar de nimic important!
In ceea ce priveste cartea, daca spui ca publicul e format din copii intre 10-16 ani, nu cred ca e o idee buna sa pastrezi acele pasaje, atata vreme cat tot ce se promoveaza peste tot (ma refer la tv, internet, reviste, ziare) este tocmai violenta si sexul...De ce un copil de 10 ani, sa zicem, ar trebui sa citeasca o carte despre asta? Fiecare varsta are frumusetea si puritatea ei, si e bine sa nu incercam sa transformam niste copii in niste adulti mult prea devreme. Oricum, societatea are grija de asta, prin ceea ce promoveaza! De aceea nu cred ca e o idee buna pentru concurs! Sper sa nu te superi, dar asta e parerea mea!
Tu urmeaza-ti visul, scrie cat poti de mult, dezvolta-te si poate schimbi categoria de varsta a publicului caruia i se adreseaza cartea ta!
Mult succes!
Eu unul zic ca acele pasaje pot exista, atata timp cat nu sunt in numar mare.Si,apropo...niste detalii, ceva in legatura cu acest concurs? Si eu incerc sa scriu un roman sf, dar am pregatit un singur capitol.
Mai bine nu folosesti acele pasaje, adica acestea indica faptul ca lumea noastra este plina de asa ceva, ceea ce e foarte rau si imoral.Nu ar trebui sa promovam asta, in special copiilor, sa nu se molipseasca si ei saracii.Ar trebui ceva cat de cat educativ, in niciun caz care sa ii impinga sa faca ceva rau, mai ales ca la varsta de 10-16 ani se simt atrasi de astfel de lucruri si nu stiu ca nu e bine.Mai bine sa fim noi puri ca un copil si sa ne schimbam interesele astea.