| Naspa6969 a întrebat:

vreau sa stiu ce insemna cuvantul " tarfa" pentru ca atunci cand am dat pe HBO era cineva care a spus " Esti o tarfa" si mama a zis asta nu este film de dimineata.deci ce insemna?

Răspuns Câştigător
| OrangeJuice a răspuns:

Tarfa=curva.Si a spus ca nu e film de dimineata pentru ca a considerat ca nu e un film pentru copii, iar copiii se uita la tv dimineata si filmele de genul asta trebuie difuzate seara.

39 răspunsuri:
| cristialex90 a răspuns:

Tarfa mai inseamna si prostituata sau c*urva, adica o femeie care o face cu multi barbati pe bani mincare si altele. Dai funda?

| Deny1333 a răspuns:

Hai pe DN1, că pe acolo... lucrează ele... big grin

| lawynutza a răspuns:

Tarfa e un cuv urat pentru o fata bine educata asa ca te sfatuiesc sa nul folosesti des mai bine zis NEVER

| SabinaRsT a răspuns:

Femeie usoara care facce sex cu mai multi barbati petru bani!

| VanillaBie a răspuns:

Femeie de moravuri usoare; prostituata funda? plz

| Biby a răspuns:

Buna.
tarfa=curva,prostituata.
Adica faci sex pe banii.

| StarMagda a răspuns:

Tarfa=curva,prostituata,femeie desfranata, etc.
Si daca zici ca era pe HBO nu vad de ce nu ar fi asa un film, cu un cavant precum TARFA.HBO nu e Minimax sau Disney Chanel si dupa cate stiu pe HBO sunt doar filme si niciodata nu am vazut pe acest post desene animate.Desigur,inafara de filmele gen animatii precum Madagascar,Alice in Tara Minunilor, Alba-ca-Zapada, etc.

| larisyk a răspuns:

Ce altceva in afara de curva? nu te gandesti si tu logic?

| ferariu89 a răspuns:

Tarfa este o femeie cinstita. Nu cere bani de la barbati, achita separat nota de plata, taxiul, camera la hotel si la plecare da o suma de bani barbatului cu care a petrecut ziua.