| Naspa6969 a întrebat:

vreau sa stiu ce insemna cuvantul " tarfa" pentru ca atunci cand am dat pe HBO era cineva care a spus " Esti o tarfa" si mama a zis asta nu este film de dimineata.deci ce insemna?

Răspuns Câştigător
| OrangeJuice a răspuns:

Tarfa=curva.Si a spus ca nu e film de dimineata pentru ca a considerat ca nu e un film pentru copii, iar copiii se uita la tv dimineata si filmele de genul asta trebuie difuzate seara.

39 răspunsuri:
| lawynutza a răspuns:

Tarfa e un cuv urat pentru o fata bine educata asa ca te sfatuiesc sa nul folosesti des mai bine zis NEVER

| Vlad2012 a răspuns:

Este o femie care o face cu multi barbati pe bani prin care si altele aceasta se numeste, asa ca face anumite chesti care iubita nevatsa amica nu le-ar face.

| Mymymymmy a răspuns:

TẤRFĂ, târfe, s. f. Femeie de moravuri ușoare; prostituată
funda?

| Cr3Tzu a răspuns:

Pai POAATE inseamna ca umbla cu mai multi tipi...

| Alberto_3830 a răspuns:

O femeie interesata de fauna urbana...si cauta noi specii de arbori sa ii prolifice.

| cristialex90 a răspuns:

Tarfa mai inseamna si prostituata sau c*urva, adica o femeie care o face cu multi barbati pe bani mincare si altele. Dai funda?

| SweetyCleo a răspuns:

''tarfa'' inseamna curva, prostituata.mama at avea dreptate, draga mea happy

| Miruna_7703 a răspuns:

Catti ani ai? casa-ti explic mai bine? Tarfa inseamna ''curva'' perosana ''usoara' ce se ofera usor la relatii sexuale cu diferiti barbati contra cost. si mama ta a spus ''acesta nu este un film de dimineaza'' pentru ca poate tu esti mica si mama ta nu a vrut sa-ti explice cu exactitate pentru ca nu ai varsta necesara happy FUNDA?

| larisyk a răspuns:

Ce altceva in afara de curva? nu te gandesti si tu logic?

| ferariu89 a răspuns:

Tarfa este o femeie cinstita. Nu cere bani de la barbati, achita separat nota de plata, taxiul, camera la hotel si la plecare da o suma de bani barbatului cu care a petrecut ziua.