| Delia65delia a întrebat:

Buna TPU! Vreau să știu ce se întâmplă dacă nu iau exemanul in perioada de sesiune la facultate!
Știu că îl mai dau o data, dar trebuie să îl plătesc și dacă nu îl iau nici atunci?

Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Răspuns Câştigător
| dullcat a răspuns:

Buna.Ai optiunea sa il mai dai in sesiunea de restante in primavara sau in toamna (depinde de facultate), o singura data, fara sa platesti. Dupa aceea trebuie sa platesti si e preferabil sa il iei cat mai curand, deoarece este posibil sa existe treapta pentru a trece peste un anumit an (iarasi, depinde de facultate aici) si fara acea materie nu se poate.Sau exista scenariul aiurea in care sa se suprapuna restanta cu un examen din anul actual si evident ca nu poti fi in doua locuri deodata.Ce faci atunci? Cu siguranta amani examenul, din nou.

Am colegi care si-au lasat restantele pana in anul terminal insa, repet, nu e deloc intelept sa procedezi asa.Mai bine cauti sa nu ajungi acolo de la bun inceput, ca nu e asa greu sa iei un 5. Spor la invatat.

8 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Il dai in sesiunea de restante, daca nu il iei in sesiunea de reexaminari, daca nici atunci la anul urmator dar vei ramane cu creditele restante.

| ClaRa91 a răspuns:

''și dacă nu îl iau nici atunci?'' Ramane restanta si-l dai in toamna. Daca nu-l iei nici atunci dar ai minim de credite o sa treci in anul urmator si continui sa-l dai.
Daca eram ministra educatiei si tu nu luai restanta as fi modificat legea si ramaneai repetent/a.

| Hyperion7 a răspuns (pentru ClaRa91):

Deci nu m-am înșelat când am spus ce-am spus ieri laughing

| Delia65delia explică (pentru ClaRa91):

Dar de ce așa violent/ă?

| ClaRa91 a răspuns (pentru Delia65delia):

Ptr ca ceea ce numesti tu facultate este ca dificultate la nivelul liceului de candva.

Ești frustrată bine de tooot!happy

Nu ai prieteni

| Delia65delia explică (pentru Delia65delia):

Bombardiero