| LiiaX3 a întrebat:

Buna TPU`. Vreau sa va intreb si eu ceva. big grin
Dintree Istorie si Geografie care este mai usoaralaughing
Nu ma pot decide. poate pentru unii este o intrebare cam "aiurea", dar sincer as vrea si eu o parere sau mai multe. Multumesc!

Răspuns Câştigător
| BluishAngel a răspuns:

Cu siguranta geografia este mult mai usoara, dar asta depinde de capacitatile fiecaruia de a intelege. Unii pot retine mai usor la geografie, pe cand altii la istorie.Succes.

4 răspunsuri:
| portarescu a răspuns:

Ce mai usoara este geografia unde se memorizeaza usor si foarte simplu despre tati pe cind la istorie trebuie sa cunodtii multi ani, notiunile istotice, personalitatile care este mai greu.

| R3SP3CT a răspuns:

Geografie este mult mai usoara. Mi-e imi plac ambele dar geografia este mai interesanta si mai captivanta decat istoria. Istoria este un fel de materie moarta, dar geografia te va ajuta in viitor.

| Nurofennn a răspuns:

Daca intrebarea ta are legatura cu teza din clasa a 8-a desii unora geografia le pare foarte usoara nu este chiar asa deoarece trebuie sa stii harta tarii pe derost si sa inveti ca "papagalul" si dupa sa le incurci. Istoria este mult mai usoara deoarece sunt deductii logice si in primul rand cu istoria Romania te-ai mai intalnit si face foarte mare legatura cu istoria din clasa a 5-a, a 6-a si a 7-a. Sper ca te.am ajutat sa te decizi mai usor:*

| LiiaX3 explică:

Mercii love struck Sunte-ti superlove struck