| Alle_8762 a întrebat:

Vreau si eu cat mai multe detalii despre profilul Protectia mediului. Ce ore se fac cel mai mult, la ce dau teze si cam cate ore o sa fac pe saptamana din toate materiile. Multumesc!

Răspuns Câştigător
| underground05 a răspuns:

Si eu sunt tot protectia mediului a12a in clasa a 9 a p langa orele normale am mai avut specialitatea fiecarui profil la protectia mediului ecologie cred ca 1 sau 2 p saptamana nu mai tin minte, SCM(studiul calitatii mediului)CDL.si doar 2 ore de mate p saptamana incepand din clasa a 11a nu se mai face fizica deloc 3 ore p saptamana chimie 3 pe saptamana mate si se fac module foarte multe module(specialitate)incepand din clasa a 11a sa face cate 2 saptamani din semestru practica.cam atat imi aduc aminte

3 răspunsuri:
| underground05 a răspuns:

Teze se dau la mate ronama si la alegere biologie sau chimie doar in clasa a 9a se face desen si muzica incepand din clasa a 10 nu se mai face.1 ora/saptamana religie, 4/saptamana romana, 2/ saptamana engleza, 2/saptamana franceza 1 sau 2/saptamana biologie, 1/saptamana sport, cam atat imi amintesc. sper ca te, am ajutat

| florin009_1730 a răspuns:

Sunt mihaela am 16 ani imi caut mama care ii plecata la munca in Italia cine poate sa o sune : 00393287479930 ca mie nu imi raspunde nici la mesaje nu stiu de ea de 30 de zile nimic este vie sau morta

| florin009_1730 a răspuns:

Sunt mihaela am 16 ani imi caut mama care ii plecata la munca in Italia cine poate sa o sune : 00393287479930 ca mie nu imi raspunde nici la mesaje nu stiu de ea de 30 de zile nimic este vie sau morta MAMA CU CE ti-am GRESIT? va rog cine are buna vointa si vrea sa ajute un copil de 16 ani sa o sune. mie nu`mi raspunde nici la telefon