Si eu sunt tot protectia mediului a12a in clasa a 9 a p langa orele normale am mai avut specialitatea fiecarui profil la protectia mediului ecologie cred ca 1 sau 2 p saptamana nu mai tin minte, SCM(studiul calitatii mediului)CDL.si doar 2 ore de mate p saptamana incepand din clasa a 11a nu se mai face fizica deloc 3 ore p saptamana chimie 3 pe saptamana mate si se fac module foarte multe module(specialitate)incepand din clasa a 11a sa face cate 2 saptamani din semestru practica.cam atat imi aduc aminte
Teze se dau la mate ronama si la alegere biologie sau chimie doar in clasa a 9a se face desen si muzica incepand din clasa a 10 nu se mai face.1 ora/saptamana religie, 4/saptamana romana, 2/ saptamana engleza, 2/saptamana franceza 1 sau 2/saptamana biologie, 1/saptamana sport, cam atat imi amintesc. sper ca te, am ajutat
Sunt mihaela am 16 ani imi caut mama care ii plecata la munca in Italia cine poate sa o sune : 00393287479930 ca mie nu imi raspunde nici la mesaje nu stiu de ea de 30 de zile nimic este vie sau morta
Sunt mihaela am 16 ani imi caut mama care ii plecata la munca in Italia cine poate sa o sune : 00393287479930 ca mie nu imi raspunde nici la mesaje nu stiu de ea de 30 de zile nimic este vie sau morta MAMA CU CE ti-am GRESIT? va rog cine are buna vointa si vrea sa ajute un copil de 16 ani sa o sune. mie nu`mi raspunde nici la telefon
viovioleta întreabă: