| Monyyyyy a întrebat:

Buna TPU vreau un raspuns cat mai explicid si cu exemple sunt a 9 a adica trec si cred ca o sa dau un examen la engleza sau diferenta nu stiu pana la urma oral si scris.La scris o sa am verbe care trebuie sa pun cum se termina in ing, was etc vreau sa imi explicati toate verbele din clasele 1-8 sau cele care mi le cer mai degraba 5-5 si prepozitiile on,a,to,a, an, the cu exemple toate prepozitiile cate mai sunt.Si exercitiu ala cu Chose the correct item:If i had lockedup my bike, cum imi dau seama care e stiti exercitii de astea si Complete the sentences using the words in bold:He sat alone waiting for his name be called-BY He... Stiti voi astea cum se fac ca stiu engleza dar unele nu imi sunt asa clare si vreau sa am nota mare si compunerile cum sa gasesc mai multa inspiratie sa fie bine cum sa formulez cel mai bine. va rog ajutati-ma e viitorul meu si vreau sa reusesc explicati-mi tot toata gramatica exercitiile alea vreau mult sa mi le explicati nu am avut profesoare asa bune please sad sad Is my future.sad Help me now please

1 răspuns:
| Gabi696969 a răspuns:

Buna! Cauta pe internet carte Round-Up de la 1-6. Is pentru clasele 4-8 si sunt foarte de folos. O sa ai toate lectiile si tot ce ar trebui sa stii in clasa a 9-a
Sper ca ti-am fost de folos