Buna
Nu se poate spune ca temele de vacanta sunt obligatorii prin lege, ci depinde doar de profesor.
Cel mai bine ar fi sa le faci, pentru ca vei fi mai apreciat(a)!
Tu ai asteptat cu temele de vacanta nefacute pana in ultima seara, ca sa ne intrebi pe noi? Wow!
În mod normal, temele de vacanţă sunt strict interzise prin Legea Învăţământului dar cine să respecte?!
Oricum, eu nu le-am făcut niciodată şi uite c-am ajuns până în anul II de facultate şi am făcut exact ce-am vrut eu.
Depinde mult de cât ai în cap. Cu cât ai mai puţin, cu atât trebuie să lucrezi mai mult.
Salut!
Salut!
Asta depinde de profesorul /invatatorul pe care il ai .
Normal da, sunt obligatorii temele de vacanta.
Altfel nu vi le mai dadea
Eu zic sa te apuci sa faci macar cateva, desi e cam tarziu.
Dar nu cred totusi ca iti poate da note mici pentru ca nu ai facut temele de vacanta.
Bafta la teme si succes la scoala!
Sunt legale si sa stii ca temele alea nu sunt date asa ca ii vine profului sa iti dea ditamai tema pe vacanta. in felul asta nu uiti peste vacanta ceea ce ai facut la scoala.
Fa-le chiar daca sunt ilegale...profii nu inteleg ca pentru noi este greu sa facem teme in vacante.nu ai ce sa le faci. Nu poti sa ii dai in judecata ca ti-au dat teme in vacanta
Lol. normal ca sunt legale. Si chiar de n`ar fi, e bine sa lucrezi cateva exercitii ca sa nu te duci ca v**a . Bye