| SatanaInIzmene a întrebat:

Buna TPU :X:* Asi vrea si eu cateva melodi daca se poate fara manele pls nu suport :* Hey stiti vreo unu daca am levelu 1000 la metin cum iau armura magica :X? Aaa am 5.5 ani si prietenu meu vrea sa facem sex sad i-am zis ca sunt mica si nu stiu daca ma iubeste. El are 6 ani si zice ca are experienta.Sal cred? Oare ma iubeste, pls, dau fundita :* Ca tot sunt aici, care e culoarea vostra preferata. A mea e roz :X iubesc rozul am si un ursulets pufos cu care dorm :* La gradinitsa copi sunt rai cu mine sad unu ma injura de mama si altu ma face urata.De ce sunt rai cu mien? Ce sa fac? Prietena mea i-a venit ciclul.Sa speriat tare si in loc sasi cumpere Oburi (dooohh) a luat dopul de la sticla de vin a lu tacsu rolling on the floor Cum poate sa sil scoata? Sa blocat si se simte naspa.
Hei, imi face si mie careva tema la mate.Eu sunt cam tuta de fel si nu ma pricep. tema : 2+2:2 va rooooog, ma omoara mama daca nu o fac pana la 4 sera crying crying crying dau funditse.Dmzeu eczista? Daca nu eczista, de ce eczist eu? Ce mai e la moda fetelor? Mama mi-a luat o pereche de tenisi, sunt nassssspaaa aveti poze cu ceva la moda?

Asa arata site-ul.Sunteti mandri?

11 răspunsuri:
| Minnie a răspuns:

Deloc! Ma uimeste pe zi ce trece "inteligenta" si vocabularul unora si de aceea am si postat un ghid de exprimare, poate mai invata "lumile" astea ceva dar nicio sansa! Plus, ca daca nu ti-ai bagat facaletul in fund si nu ai intrebat daca esti gravida, nu existi, esti un nimeni, dar sa mai vii cu o intrebare de bun-simt, deja esti luat in deradere si ti se raspunde obraznic

| Zenithf a răspuns:

Bravo, ai facut un rezumat de milioane. big grin

| SatanaInIzmene explică:

Adelyna17 - tu ai citit toata postarea? Nu? Sa revii cand o sa inveti sa citesti ...si sa scrii, bineinteles.

| SatanaInIzmene explică:

RalucaTPUro
Daca le-ai sters, foarte bine, dar vor mai aparea, te asigur, si atunci cand or sa apara, sa fii sigura ca tu vei fi prima care va sti de ele.
http://www.tpu.ro/hobbys-pets/sall-tpu-cmf/
http://www.tpu.ro/......rmativ-si/

| Musique a răspuns:

Nu generaliza.
Sunt mândră de partea bună a TPU-ului.

| ghkjghk a răspuns:

Fetito nu ai uh 5 ani las-o balta. ce experienta sa aiba ala la 6 ani? cu scobitoarea lui ca sta 1 ora sa si-o gasesca in pantaloni hai las-o balta

| UnCorazonLocoooo a răspuns:

Nu stiu daca sa rad sau sa plang...
ai reusit sa rastrangi exact cea ce se intampla pe site.
normal ca nu sunt mandra...
de exemplu... acum ceva timp am dat adresa site-ului unui prieten zicandu-i ca e un site foarte interesant. Dupa ce a vazut site-ul a venit la mine si mi-a spus " ce e tampenia aia de site pe care mi l-ai dat?! intrebarile alea nu au nici un sens, credeam ce e ceva care merita, dar de unde, nu sunt decat intrebari stupide puse de pusti stupizi ".
m-am simtit putin cam prost de cea ce mi s-a spus dar apoi mi-am dar seama ca prietenul meu avea perfecta dreptate...
asta e...
inteligenta dispare odata cu cresterea natalitatii...nu prea se mai nasc fiinte inteligente...

| єχcєєℓ a răspuns:

Ai uitat de "Caut prietenă, am 10 ani."

| Furculingură a răspuns:

Nu sunt mândră.
Îmi este ruşine să mai spun cuiva că am cont pe TPU.
Mai ales după ultima reacţie a unei persoane pe care am întrebat-o dacă are cont pe TPU şi care a râs de mine şi cu urechile şi mi-a spus :
" Da' ce, par prost? "

Adică acum dacă spui cuiva că ai cont pe TPU te bagă în oală cu ceilaţi şi te crede o persoană fără viitor, dar nu poţi să îi acuzi de ceva. Cel puţin nu atât timp cât TPU chiar este aşa cum zic ei.

| vw9378 a răspuns:

Din celelalte raspunsuri date de tine, mi-e greu sa cred ca tu ai scris asta. Sa stearga un admin topicul

| Innohit a răspuns:

laughing chiar nu ai ce face laughing)