Deloc! Ma uimeste pe zi ce trece "inteligenta" si vocabularul unora si de aceea am si postat un ghid de exprimare, poate mai invata "lumile" astea ceva dar nicio sansa! Plus, ca daca nu ti-ai bagat facaletul in fund si nu ai intrebat daca esti gravida, nu existi, esti un nimeni, dar sa mai vii cu o intrebare de bun-simt, deja esti luat in deradere si ti se raspunde obraznic
Adelyna17 - tu ai citit toata postarea? Nu? Sa revii cand o sa inveti sa citesti ...si sa scrii, bineinteles.
RalucaTPUro
Daca le-ai sters, foarte bine, dar vor mai aparea, te asigur, si atunci cand or sa apara, sa fii sigura ca tu vei fi prima care va sti de ele.
http://www.tpu.ro/hobbys-pets/sall-tpu-cmf/
http://www.tpu.ro/......rmativ-si/
Fetito nu ai uh 5 ani las-o balta. ce experienta sa aiba ala la 6 ani? cu scobitoarea lui ca sta 1 ora sa si-o gasesca in pantaloni hai las-o balta
Nu stiu daca sa rad sau sa plang...
ai reusit sa rastrangi exact cea ce se intampla pe site.
normal ca nu sunt mandra...
de exemplu... acum ceva timp am dat adresa site-ului unui prieten zicandu-i ca e un site foarte interesant. Dupa ce a vazut site-ul a venit la mine si mi-a spus " ce e tampenia aia de site pe care mi l-ai dat?! intrebarile alea nu au nici un sens, credeam ce e ceva care merita, dar de unde, nu sunt decat intrebari stupide puse de pusti stupizi ".
m-am simtit putin cam prost de cea ce mi s-a spus dar apoi mi-am dar seama ca prietenul meu avea perfecta dreptate...
asta e...
inteligenta dispare odata cu cresterea natalitatii...nu prea se mai nasc fiinte inteligente...
Nu sunt mândră.
Îmi este ruşine să mai spun cuiva că am cont pe TPU.
Mai ales după ultima reacţie a unei persoane pe care am întrebat-o dacă are cont pe TPU şi care a râs de mine şi cu urechile şi mi-a spus :
" Da' ce, par prost? "
Adică acum dacă spui cuiva că ai cont pe TPU te bagă în oală cu ceilaţi şi te crede o persoană fără viitor, dar nu poţi să îi acuzi de ceva. Cel puţin nu atât timp cât TPU chiar este aşa cum zic ei.
Din celelalte raspunsuri date de tine, mi-e greu sa cred ca tu ai scris asta. Sa stearga un admin topicul
walika6699 întreabă: