Am un prieten care a fost la liceul militar din Alba Iulia. Oficial, aveau voie cu telefoane, dar fără cameră foto. Neoficial, nu prea conta, doar că la unele inspecții mai serioase, dacă ți-l prindea, ți-l confisca. Cât despre laptop, asta chiar nu știu. Ideea e că n vei fi izolat de ceilalți.
Eu asa stiu ca aveti voie dar depinde numai cand sunteti liberi nu si in timpul orelor...
Dar asa seara sau cant termini orele ai vb sa suni as sa vb cu familia sau altcineva nu?
Ba da!
Nu sunt la liceul asta dar ai voie fii sigur de asta..stiu aste fiindca anul trecut a venit un domn si ne-a spus tot felul de acest liceu si iti spun ce am auzit de la el deci n-o sa fii ca la inchisoare acolo desii trebuie sa fii foarte ordonat ca sa spun asa
Normal ca da dar in timpu liber, si e super acolo adica nu faci ore si castigi 100 de milioane pe luna si un militar lucreaza doar 6 luni pe an si 6 are timp liber
Cu telefon ai voie doar daca e fara camera, iar cu laptop nu stiu. Dar nu aicoie nici cu aparate foto, iar cand iti suni parintii ai un timp de10 min. la apelul deseara de la 21
picsssie întreabă:
anonim_4396 întreabă: