| bogz a întrebat:

Trebuie sa invat pentru admitere acum si parca nu pot in seara ajutati-ma cumva.Si cand ma gandesc ca la mine in clasa sunt care n-au niciun stres cu admiterile, stau si freaca menta si au niste atitudini si niste aere, nu mai zic de telefoane, se sparg in figuri.Eu stau si pierd nopti si invat si nu stiu ma simt naspa, inferior parca.Nu o duc rau in niciun caz.

Răspuns Câştigător
| SkyPilot a răspuns:

Mai ai de tras un pic. Dupa asta tu esti la facultate, iar domnii pe maidan cu telefoanele lor, sau in campul muncii la saiba sau iti tin tava cand iesi la o bere cu colegii de facultate.

3 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Cand inveti castigi timp, nu il pierzi. Atunci cand vei fi constient ca inveti pentru tine, ca sa stii, ca sa fii mai bun, ca fiecare clipa in care nu inveti e pierduta, abia atunci nu vei mai avea motive sa te simti inferior.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Eee, peste vreo cativa ani ei o sa faca combinatii sa isi ia un telefon ca nu o sa le mai dea bani mami si tati iar tu o sa fii capabil sa iti cumperi singur ce telefon vrei

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna! Gandeste pozitiv, vei intra la facultate in scurt timp, pe cand alti colegi de ai tai posibil sa nu ia bacul... Mai munceste un pic pana in iulie, o sa meritewinking Si incearca sa iti imparti timpul, spre exemplu eu lucrez seara, iar la pranz invat si este mult mai eficient asa... decat sa stai sa pierzi noptile si sa aduni oboseala... Eu iti urez multa bafta :*