Eu sunt la mate-info engleza (am trecut a 10-a) si in clasa a 9a am avut 4 ore de mate, 4 de rom, 5 de engleza, 2 de geogra, 3 fizica, 2 chimie, 1 geografie, 1 istorie, 2 info, 1 tic, 1 de geografia lumii britanice. In rest desen, sport, logica, religie.etc.o ora pe saptamana; in total 33 de ore pe saptamana.
Cele mai importante materii vor fi : matematica (Aproape in fiecare zi ), informatica, fizica, chimie, biologie, lb engleza, Lb romana. Si aprox o ora pe saptamana : Geografie, istorie etc.
Stai putin. Acum trei intr-a 8a, deci mai ai un an pana la liceu, right? Oricum din cate stiu e profil real, deci se va baza pe materii exacte. Din ce am vazut pe net vei avea:
4 ore matematică, 4 ore informatică, 1 oră tic, 2 ore chimie, 3 ore fizică, 2 ore engleză si alte maruntisuri.
Pot spune ca vei face de toate in afara de latina! La romana o sa faci aceleasi opere ca si cei de la filologie, ca doar bacul o se da la fel pentru toata lumea la romana! Iar materiile de teza vor fi engleza, romana, informatica, matematica si inca una la alegere dintre fizica, biologie si chimie
Succes
Stiu ca mai am un an sa-mi aleg ceea ce vreau insa sunt sigura ca acest profil este cel ce ma avantajeaza. Dar nu voi face mai mult de 2 ore de engleza pe saptamana?
Badgirlc întreabă: