Unii n-au ce mânca sau mor de sete, și tu plângi pentru un 9? OK, aș putea înțelege frustrarea dacă ai scris de 10 și iei 8 (să zicem) - dar din câte înțeleg eu din cele de mai sus este că de data asta nu ai scris de 10. Și atunci, de ce să fi luat o notă pe care n-o meriți?!?
Învață mai mult și mai bine și o să ai doar 10.
Baftă!
Hei, incearca sa te calmezi. De ce sa-ti pierzi increderea in tine pentru nota 9? Ce-ai sa faci atunci cand o sa iei alta nota, mai mica de atat? Nu putem fi mereu de 10, uneori 10 este nota profesorului, iar peste ani n-o sa te intrebe nimeni cat ai luat tu la testul initial din clasa a-7-a. Succes!
Nu iti face probleme, si eu tot noua am luat.Dar trebuie sa te ambitionezi mai mult daca vrei sa ai rezultate bune.Clasa a saptea e grea.
Eu mereu am luat numai 10 am luat și mă simt acum foarte rău, am învățat mult de tot, dar a picat altceva... Mereu am fost o persoană ambițioasă, dar uneori îmi pierd încrederea în mine și simt că nu mai pot continua, că deja e prea mult
Si eu sunt tot a 7-a dar nu cred ca trebuie sa te sperii, eu sunt un batiat de 8-9(Media generala 9.60 in a 6-a)...si din cate am vazut... testele initiale sunt usoare, ca mai iei un 9, un 8 nu-i problema, important e sa termini cu medie buna anul!
Taylor4Cullen întreabă:
andra4u întreabă: