Nu stiu cum sa-ti zic dar nu exista talent, exista munca, daca te pui si incepi sa desenezi zilnic dar zilnic sa incerci sa desenezi progresiv chestii mai complicate, o sa ajungi usor sa faci desene iar la matematica fi serios e cam acelasi lucru daca te pui si gandesti poti sa evoluezi, ti-o zice unu care a fost 3 ani de liceu de 5 la matematica, pentru ca aveam o terminata care nu preda nimic, ii scotea la tabla pe aia care faceau meditatii si aia ci ca trebuia sa fie ''lectia predata'' si am luat bacu cu 9 la mate, invatand doar de pe Youtube, fara nicio meditatie, pur si simplu luam testele de pe net le gasesti la ioneljitaru sau ceva de genu si apoi dupa ce rezolvam ma verificam pe Youtube la pauza de mate, e o femeie care rezolva variante de bac si si explica cand le rezolva si asa am invatat. Tinand cont ca suntem in 2024 te-ai putea folosit de chatgpt si sa-l intrebi pe ala formulele la toate chestiile si e mult mai usor, adica ai putea la dracu sa ai meditatorul tau free sa zic asa.
Atunci du-te undeva unde esti bun si capabil sa faci ceva, fiindca fara desen si in special fara matematica, nu ai cum sa intri la oasemenea afcultate sau sa o termini.
Dacă ești varză la cele mai importante materii pentru design interior: matematica și desen artistic și tehnic, caută altceva!
Fără matematică cum calculezi suprafețele, cum calculezi volumele. Fără desen tehnic cum încadrezi mobila, accesoriile? Fără desen artistic, cum prezinți un proiect?