| Larisajenner a întrebat:

Buna tuturor!

Am o intrebare care e destul de specifica... sunt la facultate, la Universitatea din Bucuresti si am ales la inceputul anului o disciplina facultativa. Aceasta disciplina, prin narura ei de materie facultativa, se adauga la un supliment de diploma, iar creditele ei nu fac parte dintre cele obligatorii. Este vorba de o practica de specialitate pe care noi avem posibilitatea sa o facem pe timpul verii. Din pacate, eu nu mai pot realiza aceste activitati, fiind nevoita sa plec din tara. Exista sanse ca aceasta materie sa fie trecuta ca restanta? Exista sanse sa pierd bursa pentru ca nu am dus-o la bun sfarsit? Mentionez ca am avut colegi in anul anterior carora li s-a incheiat media fara probleme, dar nu stiu ce sa spun de bursa. Sper sa fie cineva aici care sa aiba cunostinte pe partea aceasta sau care a fost student si cunoaste situatia. Multumesc mult!

3 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Buna.Cel mai intelept ar fi sa intrebi profesorii (preferabil pe seful de an) sau pe reprezentantul studentilor. Daca nu, incearca si la secretariat.

| dullcat a răspuns:

Iar daca ai restanta nu primesti bursa.Eu stiam ca mediile se calculeaza folosind creditele si notele de la toate materiile. Poate depinde de fiecare facultate si ma insel.Cred totusi ca tu vei fi in dezavantaj major cu cateva puncte fata de restul care au note la tot.Iar pentru bursa e posibil sa conteze fix acele puncte.

| Florian80 a răspuns:

Esti in pericol.sa pierzi bursa