| Licurici001 a întrebat:

Am o problema la care incerc sa caut rezolvare. Am dat acum 2 ani bacul si nu am reusit sa iau la fizica nici pana acum dupa patru incercari. As vrea sa stiu daca anul acesta va trebui sa dau doar la fizica, ori trebuie sa dau la toate?

10 răspunsuri:
| MrAnderson a răspuns:

Ntz! Dai doar la fizica doar daca e in acelasi an. De exemplu daca pici in vara doar la un obiect, il poti da in toamna doar pe ala. Dar daca il pici, anul urmator le iei pe toate de la capat.

| BrokenArrow a răspuns:

Cum dracu să-l dai de 4 ori şi să nu-l iei? Tre' să fii retardat straight face

| SovietMarshalPeter a răspuns (pentru BrokenArrow):

Da eu cred ca esti tu cam fraier ma, adica tio cerut si el sai dai un raspuns si tu te dai cu gura.

| BrokenArrow a răspuns (pentru SovietMarshalPeter):

Spuse domnu' care nu ştie unde se pune cratima. straight face

No si ce n-am chef sa pun cratima, vreo problema, cand vom fi noi cei mai buni atunci sa criticam oameni.

| BrokenArrow a răspuns (pentru SovietMarshalPeter):

După ce o să fii in stare să aplici ceea ce spui, o să le poţi spune şi altora să facă la fel.
Până atunci, taci.

Da taci tu ma ca te crezi cam smecher, nici nu l-ai ajutat.

| CeaCuMasca a răspuns (pentru BrokenArrow):

Umanitatea-i facuta sa fie divizata. Perfect, pana cand se amesteca nitelus sectiunile astea cam clar definite, daca stai sa te gandesti. Nu doar ca n-are sens, dar e pagubos, surioara, sa mutilezi ceea ce pluteste perfect in armonia-i predestinata. Categoriile astea se pot amesteca, dar niciodata schimba in esenta si e rau, rau, rau sa lansezi sugestii iluzorii, sa impulsionezi tranzitia. Asa se nasc spirite submediocre cu obiective mai sa dea in utopie. Si n-ar fi chiar asa de absurd de daunator, daca spiritele astea amintite mai sus si-ar tine cocoselul in lesa, numa' ca majoritatea oamenilor mici ridicati pe piedestaluri sunt rezultatul unui comportament ca al tau.

| SovietMarshalPeter a răspuns:

Bai din cate stiu numai la fizica trebuie sal mai dai, asa am auzit nu te pacienta.

| Licurici001 explică:

Imi pare rau ca aceasta intrebare a creat anumite divergente aici. Sinca sa fiu nu eu am fost in aceasta situatie urata si imi pare rau ca mi-am asumat eu acest lucru. Pana la urma respectivul si-a rezolvat problema. Multumesc pentru raspunsuri.