| superpissy40 a întrebat:

Buna tuturor! Am si eu o mica problema, la lucrarea mea la licenta, la administrarea chestionarelor am pus cateva date demografice, printre care si statutul marital si aici am pus Singur(26 respondenti, 28, 6%), Necasatorit(5 respondenti, 5, 5%), Divortat(1 respondent, 1, 1%) si Intr-o relatie de lunga durata(59 respondenti, 64, 8%) si abia acum realizez ca Singur e acelasi lucru cu Necasatorit(cred ca de la oboseala am facut asta). Intrebarea mea e cum as putea sa integrez procentul de la Necasatorit in procentul de la Singur, astfel incat sa am un singur camp la Singur(adica practic sa am 34, 1% insumat)? Va multumesc tare mult! Funda:3

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salutare,

In ce ai lucrat cand ai realizat chestionarele? O sa presupun Excel? In cazul asta e usor sa faci suma la sfarsit. Necasatorit poate sa insemne ca se vede cu cineva totusi, dar nu s-au luat inca. Poate il poti lasa asa si doar sa justifici ce ar insemna fiecare in conceptia ta.

| superpissy40 explică (pentru anonim_4396):

In Google Forms am lucrat, dar inca nu am realizat formularul pentru Excel, pentru datele obtinute.

1 răspuns: