Bună.
Atunci mergi pe meditații, în particular. Trebuie să treci corigența.
Succes!
Pa, pa.
Daca esti a12a..nu mai intri in bac...ar trebui sa te apuci de niste meditatii...stiu ca esti ascultaa adica dai oral si scris si se face media
Vor fi stricti sau reusesc sa trec? unele persoane spun ca se trece usor altele ca se trece greu
Si sa presupunem ca iau in scris nota sub 5 si la oral iau nota mare daca imi iese media trec corigenta? sau e nevoie de nota 5 la oral si scris? dar la oral in ce consta subiectele la mate?
Ma...aici nu stiu n.am trecut prin aceasta experienta...tot ce stiu e ca la oral nu e proful tau deci ar ptuea fi usor dar testul acela include multe chestii. daca esti pe profil mate-info ai cam facut "treaba" dar repet INVATA ACUM ca altfel corijenta se da dupa ce se da bacul SI NU INTRI LA BAC
Depinde de profesor cateva exercitii de baza sa zic..cu media e ceva gen ai media 4 ai intrat in corijenta daca iei 5 si la oral si la scris nu e destul ca sa treci ca se face TOATA media..trebuie sa iei peste 6...
Sunt pe profil resurse naturale si protectia mediului si daca trec corigenta pot intra in a doua sesiune de bac din vara.momentan am niste probleme financiare si nu pot face meditatii acum asta e problema si sa invat singura la mate va fi greu
nu te baza pe sesiunea din vara..matematica nu se invata intr-o zi..depinde si de felul tau daca suferi sau nu suferi matematica sti.
te pot ajuta cu asta: http://www.youtube.com/channel/UCV0NqHo4V2HGmZGwcyGXUGA tipul expliac bine sunt notiuni de 5-12...gasesti si u la ce nu te pricepi :). sper sa te descurci
Multumesc o sa incerc