| Ivi98 a întrebat:

Buna tuturor, am si eu o problema ce ma frământă. In vara anului 2014 am intrat in depresie. Terminasem pe atunci 10 clase și urma sa trec in clasa a 11-a dar din cauza ca am cedat mental am luat decizia sa nu mai continui școala, eram atât de hotărâtă sa nu mai merg încât m-am certat cu toată familia pentru a-i face sa înțeleagă ca locul meu nu e la școala. Încă după primele săptămâni de la începerea anului școlar am regretat, știam ca am dat-o in bara dar îmi era prea rusine sa ma întorc așa ca am așteptat sa fac 18 ani și am plecat in străinătate. Câștigam bine acolo, munceam din greu și aveam 2 locuri de munca dar câștigam o suma decenta de aproximativ 3000€ pe luna, măcar prin asta imi mai umpleam golul resimțit in urma faptului ca mi-am distrus viitorul și a prejudiciilor celor din jur.
Și sa ajung la subiect, am 22 de ani acum, sunt tot prin străinătate, intr-o țara diferită ce e drept dar resimt parca tot mai mult vinovăția și in fiecare seara ma gândesc cum ar fi fost dacă nu ma lăsam de școala. Întrebarea e, mai am șanse la un viitor? Vreau sa ma înscriu din toamna la seral, după care sa urmez o facultate. Exista posibilitatea de a fi admis la facultate după seral? Mulțumesc!

Răspuns Câştigător
| Apokales a răspuns:

La 22 ani de ani?! Nici o sansa. Glumeam, esti tanara ai tot viitorul in fata. Bravo, ai avut determinarea de-a munci, de a-ti face propriul ban. Cred ca poti oricand sa reiei studiile, plus de asta, nu se spune ca omul cat traieste invata? Probabil ca daca ai fii ramas la studii, atunci ti-ai fii pus intrebarea: "Ce ar fi fost daca plecam mai demult in strainatate? Acum probabil eram departe." Mult noroc!

1 răspuns:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Exista posibilitatea sa candidezi la admitere, ca vei fi sau nu admisa depinde numai de tine, respectiv cat de bine vei fi pregatita pentru admitere.