Eu te-as sfatui sa pleci. Daca parintii te pot tine acolo, nu iti face griji. Iti va fi mult mai usor sa te acomodezi decat crezi. Oamenii sunt altfel afara, au alta educatie si sunt mai civilizati. Plus de asta ai sanse sa iti gasesti pe viitor un job acolo, dar daca decizi sa te intorci si aici facultatile din afara sunt mai bine privite. Alegerea este a ta, oricum.
Daca ai posibilitatea sa pleci in Anglia eu zic sa nu ratezi. nu e obligatoriu sa ramai acolo dupa ce termini facultatea, dar o experienta de genul asta nu poate fi decat benefica
In primul rand este viitorul tau, si nu e asa rau in srainatate si in plus ca sa ai scholi facute in alte tari ai sanse mult mai mari sa ajungi ce vrei, si toate tarile au parti bune si parti rele, in Anglia oamenii sunt mult mai civilizati si protectia este mult mai buna decat in Romania, nu sta numai langa parinti ca nu vei ajunge niciodata nicaeri.Totul depinde de tine si daca vrei sa iti duci visul la nivelul realitate.Bafta
Eu te-as sfatui sa pleci in strainatate, ai mai multe sanse acolo de a gasi un job bine platit dupa ce termini. Nu te gandi la obstacolele inceputului gandeste ce va fi in 4-5 ani