| TedMosby a întrebat:

As dori sa va adresez o intrebare pe fuga asa... XD Ce metode pot adopta pentru a imi creste puterea de concentrare? In ultima vreme, pur si simplu, atunci cand ma apuc de invatat ma gandesc la cu totul si cu totul alte lucruri.Si de aceea, orele trec...si eu nu mai termin, adica termin, insa foarte greu big grin.Parca ma aflu pe alta lume. Ceva sugestii?

Răspuns Câştigător
| Jeny1 a răspuns:

Ce metode? In cazul în care ești îndragostit, încearcă să visezi doar cînd faci pauzele de învățat; dacă nu reușești însă să te concentrezi cu adevărat, deși încerci, atunci poate ești prea obosit; dacă problema vine de la faptul că nu te interesează ceea ce înveți atunci nimic nu te poate ajuta. Ori ești atent doar la ceea ce faci ori pierzi timpul și iei note slabe. Poate descoperi totuși ceva ce te interesează cu adevărat și atunci poți să analizezi dacă mai ai probleme cu concentrarea... dacă uiți de trecerea timpului cînd faci ceva cu adevărat interesant pentru tine, atunci problema este doar de atenție. Îți urez concentrare maximă...pentru ceea ce vrei să obții!

2 răspunsuri:
| Mike959 a răspuns:

Sa tratezi mai serios si sa te gandesti ca dupa ce te axezi doar pe invatat si cand ai terminat, esti liber sa faci orice!

| miki_9255 a răspuns:

Pai...gasesti la farmacii suplimente.gen memoplus.si sunt destul de bune.adica in doua trei zile asa se vede rezultatul.sau preseaza timpu si de aialaughing) astea sunt bune. iau si eu mai ales ca am examenehappy spor la invatat