| Deniisze a întrebat:

Bună tuturor! Aş dori şi eu informaţii despre Politehnica. Cam ce se face pe acolo? Ce ramuri are aceasta facultate? Ce pot ajunge dupa...
Sau cei care sunteti acolo... Cum este? Vreau detalii.
Mulţumesc de răspunsuri. Acestea vor fi apreciate cu voturi şi fundiţă va primi cel mai bun răspuns.

3 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Politehnica nu e o facultate. E ca o universitate tehnica. Intra pe Google, tasteaza Politehnica si un oras (Bucuresti, Iasi, Cluj etc) si ai sa gasesti acolo toate facultatile din respectiva Politehnica asa incat sa vezi detalii despre oricare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In Bucuresti se numeste UPB, adica Universitatea Politehnica Bucuresti. Intra pe site-ul lor si o sa vezi toate facultatile, ai de unde alege.

| GeorGEBlaCKRidER a răspuns:

Ceaowinking. La cea de la Cluj ii zice UTCN ( Universitatea Tehnica Cluj Napoca ). Tati tot acolo o terminat si acu e bine mersi cu foarte multa experienta, brevete de inventie etc, dar... el o invat pe rupte si cand mi-o venit randu am zis dee, pot si eu. M-am dus si dupa cateva complicatii am intrat. Eu am mers la AR ( Automobile Rutiere - Recte Masini de strada ) la Cluj. In prima ora la o materie ( n-are rost sa-ti zic care no sa intelegi oricum ) o inceput profu sa ne zica istoria masinilor si cum la inceput erau de lemn dupa metal etc si mi-am zis, eh, o sa fie usor, da vezi tu exact unde pare usor ii greu si invers ( in unele cazuri ). Am mers destul de frecvent, mai intarziam mai intram dupa sunat dar mergem la 99% din orele de curs si cu toate astea n-am inteles aproape nimic ( gandesc si inteleg tehnic destul de bine ) dar, spre sfarsitu' primului semestru mi-am dat seama ca nu aveam nici o lucrare de laborator la chimie ( teme care ti le da sa le faci acasa, super complicate ) la desen tehnic ( un fel de desen 3D a suruburilor piulitelor etc ) aveam 2-3 desene predate si trebuia sa am 10 si multe alte complicatii, toate astea si cu faptul ca nu intelegeam nimic mo facut sa-mi dau seama ca nu e de mine si la inceputu' lui decembrie, acu 2 ani m-am lasat. Nu am regretat nici atunci nici acum pentru ca e am crezut ca e o joaca de copii si o fost printre cele mai grele. P.S. O fost destul de multe fete si la politehnica, desi nu cred ca mai mult de 10-15% cel putin in grupele cu care faceam eu cursuri, dar e EXTREM DE GREA. Pe langa Medicina, Dreptu, si multe altele se adauga si Politehnica care ii si ea ca si restul, extrem de grea.