Eu, sincer, am dat atatea examene, insa n-am vazut pe nimeni mancand. Apa este, cu siguranta, permisa, daca nu ai tu, iti dau ei, insa legat de mancare, nu sunt sigur. As inclina sa cred ca nu. Ia-ti mancarea la tine, daca zici ca te ajuta, iar in momentul in care veti intra in clasa, cu vreo 20-30 de minute inainte de examen, intreaba-i pe supraveghetori daca-ti este permisa in timpul examenului. Daca nu, mananca tot inainte.
Nu cred ca ai voie in sala de examen cu mancare. Sunt aproape sigur ca nu ai voie cu mancare in sala de examen. Cu apa stiu ca ai voie, dar cu mancare nu am vazut niciodata pe nimeni. Ai putea sa iti iei mancare intr-um rucsac si sa intrebi profesorul cand esti in sala, iar daca nu te lasa poti pune undeva rucsacul cu mancare si cu ce mai ai in el, dar daca te lasa cu mancare, ai noroc, bafta la examen!
Mi se pare cam de prost gust sa intri cu mancare, poti face pofta si strica concentrarea altui copil. Ok, inteleg cu cicocolata ca e buna pentru intelect si asa, dar de ce naiba trebuie sa iei si covrigii dupa tine? Parca ai sta 6 ore acolo. Ai 2 ore omule, mananca si tu inainte sau dupa. Ia-ti apa si eventual 2-3 patratele de ciocolata si aia e.
Da. Si bere, mici si mustar. E chiar recomandat. Dar trebuie sa imparti la toti. Faceti un picnic acolo eventual
Nu am vazut niciodata la niciun examen pe nimeni cu mancare...
si totusi cat de nesimtit sa fii sa mananci covrigi in timp ce oamenii se concentreaza pe langa tine?
Bună!
Teoretic, NU ar trebui să va lase în sală cu mâncare, este permis doar cu apă/suc!
Toate cele bune!