Aceeasi parere o am si eu. Un loc linistitor, pasnic, unde poti sa-ti pui in ordine gandurile, un loc unde nu va exista stres, nervi si asa mai departe.
Si eu am fost.
E un loc foarte frumo si linistit, care are ceva special.
Si desigur, ca la oricare manastire pe care o vizitez am tinut mult sa imi cumpar o bratara si un lantisor.
Asa credeti voi ca e linistitor in totalitate,inseamna ca nu a-ti fost la dezlegarile de "necuratul"care se fac cred ca in anumite ore si zile,eu am fost de mai multe ori si odata am nimerit la dezlegarile acelea in biserica unde numai cine e foarte curajos si credincios ramane pana la sfarsitul slujbei ca altfel nu rezisti la ce auzi si vezi in timpul dezlegarilor .era o femeie posedata atunci cand am fost eu incat preotul s-a oprit din citit si a trimis inca dupa cativa colegi sa il ajute simtea ca nu are putere inaintea acelei femei pentru ca in mod normal nu se citesc acele dezlegari singur si nu oricine ci trebuie sa fie vreo 7-9preoti si foarte credinciosi atunci m-am ingrozit si tineam strans rozarul in mana dreapta iar preotul ne spunea sa nu intoarcem capul in spate sa o vedem,la sfarsit cand a dat cu apa sfintita a urlat si mai si femeia si nu a mai vrut sa iasa de sub masa nici la sfarsit tipa sa nu vina cu apa sfintita si facea urat deci nu a fost prea linistitoare "excursia"la Nicula ,dar oricum cand am iesit afara m-am linistit si a fost bine si e frumos acolo.,dar la Sihastria a-ti fost ?e si mai minunat acolo am simtit eu cel mai intens apropierea de "cer"a fost ceva inexplicabil si frumos m-am simtit minunat in acele locuri pline de rugaciune si pace,e foarte frumos merita drumul pana acolo
Asa credeti voi ca e linistitor in totalitate, inseamna ca nu ati fost la dezlegarile de "necuratul"care se fac cred ca in anumite ore si zile, eu am fost de mai multe ori si odata am nimerit la dezlegarile acelea in biserica unde numai cine e foarte curajos si credincios ramane pana la sfarsitul slujbei ca altfel nu rezisti la ce auzi si vezi in timpul dezlegarilor. era o femeie posedata atunci cand am fost eu incat preotul s-a oprit din citit si a trimis inca dupa cativa colegi sa il ajute simtea ca nu are putere inaintea acelei femei pentru ca in mod normal nu se citesc acele dezlegari singur si nu oricine ci trebuie sa fie vreo 7-9preoti si foarte credinciosi atunci m-am ingrozit si tineam strans rozarul in mana dreapta iar preotul ne spunea sa nu intoarcem capul in spate sa o vedem, la sfarsit cand a dat cu apa sfintita a urlat si mai si femeia si nu a mai vrut sa iasa de sub masa nici la sfarsit tipa sa nu vina cu apa sfintita si facea urat deci nu a fost prea linistitoare "excursia"la Nicula, dar oricum cand am iesit afara m-am linistit si a fost bine si e frumos acolo., dar la Sihastria ati fost? e si mai minunat acolo am simtit eu cel mai intens apropierea de "cer"a fost ceva inexplicabil si frumos m-am simtit minunat in acele locuri pline de rugaciune si pace, e foarte frumos merita drumul pana acolo
AdrianaL30 întreabă:
pysyk17rasfatat întreabă:
Mrtyyyy întreabă: