Dacă ţi-a plăcut Codul lui Da Vinci, poţi încerca şi alte cărţi în acest gen, cele scrise de Clive Cussler-Aurul incaşilor, Sahara, Walhalla, Odiseea troiană, Ian Caldwell & Dustin Thomason-Misterul manuscrisului, Thomas Gifford-Assassini, Nicole Jamet & Marie-Anne LePezennec-Dolmen, David Baldacci-Jocul orelor, Jorge Molist-Inelul, A J Hartley-Masca lui Atreus şi, nu în ultimul rând, Îngeri şi demoni a lui Dan Brown,(mie mi-a plăcut mai mult decât Codul) sau Simbolul pierdut. Iar mai apropiate de stilul Twilight-Jurnalele vampirilor de L J Smith, seria Vampirii Sudului de Charlaine Harris, seria Anita Blake Vampire Hunter de Laurell K Hamilton
Peter Pan, la fel de facinant.Harry Potter si P.Coehlo, nelipsiti din biblioteca unui cititor cult.
Vad niste raspunsuri care ma socheaza, si asta din cauza ca am mantionat ca mi-a placut Codul lui DaVinci.
Pentru cei care au raspuns cu legatura la Biblie, le spun ca am citit-o si nu cred ca romanul lui Dan Brown, care, evident este fictiune, schimba adevarul biblic.
Poti citi GAZDA de Stephenie Meyer. este foarte frumoasa. are un subiect mai aparte...(pot spune ca intrece saga amurg. da, si eu sunt fan)
de ceva timp m`am apucat de seria CASA NOPTII de p. c. cast si kristin cast. la noi in tara nu au aparut decat primele doua volume, SEMNUL si TRADAREA. mi-au placut foarte mult. mai ales o sa te surprinda intorsatura pe care o iau lucrurile in al doilea volum. autoarele folosesc un ton adolescentin si povestea te va captiva cu siguranta.
o prietena de`a mea pasionata ca si mine de literatura fantasy si SF s`a apucat de primul volum din JURNALELE VAMPIRILOR, numit TREZIREA, scris de l. j. smith si e foarte incantata.
alte carti... poti incerca LUNA PLINA de kelley armstrog. (insa pe mine nu m`a incantat asa mult ca celelalte, dar o poti incerca)
de asemenea cartile scrise de anne rice (a scris foarte multe carti despre vampiri).
sper ca te-am ajutat. spor la citit!