| Curious2 a întrebat:

Buna tuturor, credeti ca, un student trebuie sa faca performanta in facultate, trebuie sa ia note bune si foarte bune, sa aprofundeze domeniul pe care si l-a ales, sa ii faca placere ceea ce studiaza si sa inteleaga toate sau majoritatea cursurilor?

7 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Logic. Daca nu ai face toate astea, la ce te mai duci la facultate?

| Adry05 a răspuns:

Consider că fiecare să facă cum crede că e mai bine pentru el... și eu și nu doar eu spunem că puțin din ce faci la facultate chiar folosești la un job, chiar și în domeniu, mai mult doar îți trebuie diploma.
eu am terminat limbi străine pe secție de traducere și singuru lucru care mi-a trebuit la jobu actual a fost să știu franceza după ce am făcut traduceri din toate domeniile de mi-au ieșit pe nas și am avut nu știu câte cursuri inutile cărora nu, nici acu nu le văd sensu. Facultatea în Ro e de proastă calitate, de aia și intră oricine și sunt atâtea locuri bugetate.

| GdX a răspuns:

La facultate de duci ca vrei sa inveti ceva in plus. Nu te duci ca trebuie sa faci o facultate. Daca nu inveti in facultate, la ce mai pierzi vremea, sau de ce nu ai ales alta facultate?

| GabiDumitrescu a răspuns:

Bineinteles ca nu, in schimb daca nu **** macar jumatate din fetele cu care e coleg, atunci s-a dus degeaba la facultate. Sau e la teologie, caz in care ii *** profesorii pe toti. La propriu.

| Wr3nch a răspuns:

Pai logiclaughing Doar nu mergi la facultate ca sa dormi la cursuri, sa urasti ce faci si sa plangi in sesiune.

| Nemessys a răspuns:

Eu sunt de părere ca atunci când un student își alege domeniul de studiu, o face de buna voie și pentru ca ii place acel ceva (teoretic.), iar din asta rezulta ca o sa învețe fără probleme.

Din propria experienta pot spune ca îmi este mult mai ușor sa învăț o cantitate mai mare de informații într ub timp mult mai scurt decât o cantitate mai mica de informație care nu ma interesează deloc.

Așadar, un student perseverent și care a făcut alegerea corecta, nu o sa se plângă și o sa dea 100% din el, iar facultatea o sa fie floare la ureche.

| Curious2 explică (pentru Nemessys):

Cred ca esti pasionat de citit si scris, nu de cifre si calcule.
Iti plac foarte mult romanele, asa e?