| Nimeni91 a întrebat:

Buna tuturor!
Daca treceti in clasa a 12 a( sau daca ati terminat deja liceul si ati trecut prin bac), cum va simtiti? Va faceti griji pentru examen? Va simtiti stresati pentru facultate? Eu da, ma tem mult. Voi cum treceti peste aceste griji?

7 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Nu exista sa nu-si faca cineva griji. Doar cei care nu vor sa dea Bacalureatul si examenul la facultate. Eu am avut inca 32 de colegi in clasa. Toti au recunosct ca au avut emotii.

| Violleta2022 a răspuns:

Ar fii anomral sa nu ai emotii si stres cand ai examene atat de importante.
dar asta nu-i nimic inca, sa evzi cume ste sa mergi al interviuri de job, sa vezi cume ste sa iei jobul si sa vomoti dimineata de stres ffindu-ti frica ca nu vei fac fata.
Acolo este stres masiv, maia les cand de salariul al depidne hrana intregii familii.
Acum, cand ti-am epxlicat ce stres real pot avea oamenii, BAC-ul ti se va parea floare la ureche, mai ales ca ai 1 an inainte sa inveti serios, lectie de lectie si inainte de Bac, doar sa recapitulezi materia.

| Nimeni91 explică (pentru Violleta2022):

Multumesc!
Eu, de obicei, imi fac griji pentru orice, oricat de mic ar fi lucrul in cauza. Asa ca sper ca o sa trec(,) cu hine peste acest examen.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

După bac, am învățat 16 ore pe zi, timp de 3 luni. Așa am scăpat de griji.

| FilosofulDepresiv2022 a răspuns:

Mda, ma simt destul de stresat!

| Buzi213 a răspuns:

Si eu sunt in situatia ta, am putine emotii sincer, dar sunt increzator in mine si voi scoate o medie buna pentru a ma duce la facultatea pe care o vreau