| Magie2525 a întrebat:

Bună tuturor, de ce fumează oamenii / lumea?

30 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Oamenii fumeaza tutun pentru a-si distrage atentia de la problemele curente (stress, poluarea media, poluare cu gazele de esapament a motoarelor cu ardere interna, etc.) si consecintele acestora.

| Violleta2022 a răspuns:

De capatul tigarii!

suntserios
| suntserios a răspuns:

Majoritatea au început din motive de anturaj apoi dependenta

| Magie2525 explică (pentru suntserios):

Eu cred că oamenii fumează, pentru că fumatul îi face să se simtă bine, adică îi face să uite de problemele pe care le au.

| suntserios a răspuns (pentru Magie2525):

Eee hai, nu e tutunul un drog așa puternic

| Magie2525 explică (pentru suntserios):

Tutun sunt bucățelele acelea care sunt învelite în folia albă, nu?

| MeisterSchnitzel a răspuns (pentru Magie2525):

Tu de cât timp ești pe planeta asta?
Sunt multe "bucățele învelite în folie albă", inclusiv tutunul, dar mai sunt și altele

| 1onurSimion a răspuns (pentru MeisterSchnitzel):

rolling on the floor))) ma terminat la faza aia

| Magie2525 explică (pentru MeisterSchnitzel):

Sper să nu te superi pe mine. Nu vreau să rămâi cu o idee proastă despre mine.

Nu mă supăr, stai liniștită!
Dar de ce-ți pasă de părerea mea? Sunt un străin de pe internet, până la urmă - eu nu te cunosc, tu nu mă cunoști.

Să știi că sunt bărbat, nu femeie.

Scuzele mele!

Așa am ales eu la setările contului. Aș vrea să modific genul, dar nu mă lasă.

| gabicoo a răspuns:

Ca să mori tu de curiozitate.

| Magie2525 explică (pentru gabicoo):

Îmi pare extrem de rău, pentru că te - ai supărat atât de tare pe mine.
Nu vreau să rămâi cu o idee proastă despre mine.

| ReddY25 a răspuns:

Lipsă de ocupație, fițe(figuri), stres, șamd

| Magie2525 explică (pentru ReddY25):

Nu trebuia să evaluezi răspunsul meu dat lui gabicoo ca amuzant, pentru că răspunsul nu se referă la niște întrebări anterioare puse de mine nu la întrebarea asta pusă de mine.

| Magie2525 explică (pentru Magie2525):

Răspunsul se referă la niște întrebări *

| mastadont a răspuns:

Pentru relaxare sau stimulare după caz. Țigara este singurul drog care poate fi ori stimulant ori calmant, depinzând de cum fumezi. Dacă tragi fumuri rapide și dese atunci vei fi puțin mai alert iar dacă tragi domol și adânc atunci țigara te calmează.

| LisaJulie a răspuns:

Cei mai mulți din cauza stresului

| flixbuster a răspuns:

O pipa da unui om destept prilejul sa gandeasca, iar unui prost ceva de tinut in gura. (Trishmann)

| Magie2525 explică (pentru flixbuster):

Dar fumatul nu este bun.

| Madaxo97 a răspuns:

Dependență, obișnuință

| Cipi1212 a răspuns:

Le place sa se drogheze.

| 1onurSimion a răspuns:

Refugiu de realitate iar o dată ce devine un viciu și o dependentă după o anumită perioadă îndelungată de timp bine înțeles în tot a cest timp ficatul rinichiul plămâni splina dinți respirația creierul va avea de suferit probleme grave de sănătatea. Bine înțeles orice om pe lumea asta are dreptul să alegea ce să în privința asta cu băutura Țigările drogurile fiindcă asta și sănt cu Adevărat otravă vândută mai ceva ca pâinea caldă.

| Magie2525 explică (pentru 1onurSimion):

Adică îi face să uite de problemele pe care le au și îi relaxează, nu?

| 1onurSimion a răspuns (pentru Magie2525):

Îi prostește mai răuhappy Nu face decât să-și pună singuri ancora la gât aruncându-și sub preș toate probleme lor dându-le falsă impresie indusă de acel drog pe care îl conține acea otravă ( țigară nu o pot numi)

Nui face sa "uită" de probleme și ei sănt ( am credința sa cred asta) conștienți că au probleme dar otrava asta conține un drog foarte puternic pe care le induce o plăcere pe termen foarte foarte scurtă să poată accepta cei mai ușor Adevărul de asta și aprind uni țigară după țigară ca acea senzație de placere sa fie mai puternică săi poată facă să accepta și mai ușor unele chestii personale pe care le au...

| Unknownzgw a răspuns:

De plictiseală. Mulți nu știu ce să facă cu viața lor și copiază obiceiurile altora.

| 1onurSimion a răspuns (pentru Unknownzgw):

De plictiseală s-a apucat SnopDog de tras Marijuana și fanii luilaughing))

| Florea_Maria__YPcT a răspuns:

Uni din suferința, Alți fiind curioși ca tine vor să vadă cum e, uni din prostie și anturaje, alți din stres

Întrebări similare