Oamenii fumeaza tutun pentru a-si distrage atentia de la problemele curente (stress, poluarea media, poluare cu gazele de esapament a motoarelor cu ardere interna, etc.) si consecintele acestora.
Eu cred că oamenii fumează, pentru că fumatul îi face să se simtă bine, adică îi face să uite de problemele pe care le au.
Eee hai, nu e tutunul un drog așa puternic
Tutun sunt bucățelele acelea care sunt învelite în folia albă, nu?
Tu de cât timp ești pe planeta asta?
Sunt multe "bucățele învelite în folie albă", inclusiv tutunul, dar mai sunt și altele
))) ma terminat la faza aia
Sper să nu te superi pe mine. Nu vreau să rămâi cu o idee proastă despre mine.
Nu mă supăr, stai liniștită!
Dar de ce-ți pasă de părerea mea? Sunt un străin de pe internet, până la urmă - eu nu te cunosc, tu nu mă cunoști.
Să știi că sunt bărbat, nu femeie.
Scuzele mele!
Așa am ales eu la setările contului. Aș vrea să modific genul, dar nu mă lasă.
Pentru relaxare sau stimulare după caz. Țigara este singurul drog care poate fi ori stimulant ori calmant, depinzând de cum fumezi. Dacă tragi fumuri rapide și dese atunci vei fi puțin mai alert iar dacă tragi domol și adânc atunci țigara te calmează.
O pipa da unui om destept prilejul sa gandeasca, iar unui prost ceva de tinut in gura. (Trishmann)
Refugiu de realitate iar o dată ce devine un viciu și o dependentă după o anumită perioadă îndelungată de timp bine înțeles în tot a cest timp ficatul rinichiul plămâni splina dinți respirația creierul va avea de suferit probleme grave de sănătatea. Bine înțeles orice om pe lumea asta are dreptul să alegea ce să în privința asta cu băutura Țigările drogurile fiindcă asta și sănt cu Adevărat otravă vândută mai ceva ca pâinea caldă.
Adică îi face să uite de problemele pe care le au și îi relaxează, nu?
Îi prostește mai rău Nu face decât să-și pună singuri ancora la gât aruncându-și sub preș toate probleme lor dându-le falsă impresie indusă de acel drog pe care îl conține acea otravă ( țigară nu o pot numi)
Nui face sa "uită" de probleme și ei sănt ( am credința sa cred asta) conștienți că au probleme dar otrava asta conține un drog foarte puternic pe care le induce o plăcere pe termen foarte foarte scurtă să poată accepta cei mai ușor Adevărul de asta și aprind uni țigară după țigară ca acea senzație de placere sa fie mai puternică săi poată facă să accepta și mai ușor unele chestii personale pe care le au...
De plictiseală. Mulți nu știu ce să facă cu viața lor și copiază obiceiurile altora.
De plictiseală s-a apucat SnopDog de tras Marijuana și fanii lui))
Uni din suferința, Alți fiind curioși ca tine vor să vadă cum e, uni din prostie și anturaje, alți din stres
whatisthis19 întreabă: