| OxiiiLineage a întrebat:

Buna tuturor. De ce pun aceasta intrebare? Well, pe mine ma atrage foarte mult arta, inclusiv arta scrierii.Am scris demult un pasaj, si prietenele mele au zis sa mai scriu. Insa mama si tata ma sfatuiesc sa merg la medicina, dat fiindca am note foarte bune. Eu as dori sa mai scriu, sa pot sa imi eliberez imaginatia in carti, povesti si desene. Insa pot oare sa imi mentin aceasta pasiune, avand in vedere ca medicina este foarte grea? As putea merge pe profil uman, poate?
P. S : Cam ce pret ar fi sa imi public creatiile, in cazul in care nu gasesc un sponsor. Multumesc tuturor de ajutor.

3 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Eu sunt medic si scriu poezie. Nu sunt incompatibile deloc daca vrei cu adevarat sa le faci.

| doroteea a răspuns:

Buna, si mie imi place sa mai scriu, dar nu ma pot gandi sa ma bazez pe asta. Oricum la liceu nu stiu daca pot face fata la real si ma gandeam sa ma duc la uman... depinde acum la ce te descurci mai binetongue

| OxiiiLineage explică:

Multumesc mult! Daca as scrie, as scrie carti. Si totusi, poate le fac pe amandoua :]. Multumesc din nou ^^.