| aleexkdos90 a întrebat:

Bună tuturor! Deci eu aștept zilele astea sa mă sune, in legătură cu cererea mea de transfer. Am avut media 9, 77 asta contează cel mai mult nu? N-am avut abateri sau ceva, media la purtare 10, sunt șanse de acceptare? Sunt stresata rau

7 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Intereseaza-te la scoala cand dai examenele de diferenta, ca nu te accepta asa cum vrei tu, fara sa fii sustinut examenele de diferenta.

| aleexkdos90 explică (pentru Violleta2022):

Am fost și mi-au zis că mă sună mâine sau poimâine

| Violleta2022 a răspuns (pentru aleexkdos90):

Si s-a facut deja poimaine?
Ce-i atata graba si stres inutil?
Crezi ca noi ghicim in stele ceea ce inca nu s-a hotarat inca la liceul acela?
Apropo, ai sustinut examenele de diferenta?
Ca si de ele depinde acceptarea, dar cel mai mult depinde daca comisia de profesori accepta inca un elev in plus, peste capacitatea clasei.
Sunt situatii, chiar aici pe forum scrise de copii care nu au fost acceptati, pentru ca erau toate locurile ocupate in clasa si Comisia de profesori i-a respins transferul.

| aleexkdos90 explică (pentru Violleta2022):

Deci pe mine mă vor suna mâine sau poimâine să-mi spună dacă am fost acceptata și cel mai probabil voi da diferențele, oricum sunt locuri în clasă

| Violleta2022 a răspuns (pentru aleexkdos90):

Tu pari ca nu intelegi... cum sa te sune ca esti acceptata daca nu ai sustinut inca examenele de diferenta?
te vor suna sa mergi la examene!

| Anonimul151 a răspuns:

Da, media este criteriul care contează destul de mult. Dar contează și media la purtare ( adică contează să fie 10, să nu fi avut abateri disciplinare ).

Dacă ai media menționată, media 10 la purtare nu ai de ce să te îngrijorezi.

Ar mai trebui să suni și tu la secretariatul liceului unde te transferi pentru că ăștia sună cam greu. Mai sunt câteva zile până începe școala și trebuie să știi un răspuns.

Iar daca ai și examene de diferență trebuie să știi deja. Trebuia să te anunțe.

| aleexkdos90 explică (pentru Anonimul151):

Eu am fost azi și mi-au zis că mă sună mâine sau poimâine