"in Romani nu sunt JOB-URI" - cine te-a păcălit, a râs de tine! Ești bun in ceea ce faci, ai job plătit bine oriunde!
Am o prietena care a terminat masterul si a vrut sa se angajeze ca asistent de cercetare in chimie (se fac bani grei din proiecte de cercetare). Ce salariu crezi ca ii revenea? 1300 lei cu norma intreaga!
Sunt locuri de munca platite cu o caruta de bani, sunt locuri de munca unde salariul e bataie de joc desi ai facultate si master si te duce si capul, dar nu prea are logica felul in care sunt remunerate.
Eu zic sa pleci din Romania, aici fara pile si noroc nu prea faci nimic
E o prostie. Sunt o gramada de locuri de munca în Romania. Cine iti spune asta a fost prea prost și leneș să-si gaseasca loc de munca. Daca esti bun la ce faci e imposibil sa ramai șomer. De tine depinde sa fi bun
După părerea mea, sunt multe locuri de muncă în România, doar că salariile nu sunt la fel ca în străinătate sau nici măcar pe aproape. De exemplu, la facultatea de informatică ți se spune că pe piața muncii sunt mai multe locuri de muncă decât studenti. Oare de ce? Mulți pleacă în străinătate.