In material spune clar ca omul avea 89 de ani, si tu vi si imi spui ca are 400 de ani.
Ce ai scris tu este un personaj fantastic, nu?
Nu vrei să ne spui și nouă câți ani ai?
De ce să spun?
Pentru că întrebările tale ar fi de înțeles dacă ar veni de la un copil de 9 ani, dar sunt complet penibile dacă vin de la cineva care are mai mult de 13 ani.
Fals.
Ce întrebare e penibilă?
Asta de mai sus. Și o sută altele.
De ce alta de mai sus?
Pentru că oricine posedă un minim de creieraș funcțional ar trebui să știe că este imposibil ca un om să trăiască 400 de ani.
Deja mă insulți.
Te insulți singur(ă) punând întrebările astea.
Fara sa ma uit la videoclip, iti spun ca omul de astazi nu poate depasi varsta de 120-126 de ani. Atat e ciclul de viata al omului de azi.
Dincolo de limitele fizice si genetice, in prezent exista atatea schimbari care se deruleaza cu o viteza uluitoare, incat mentalul uman nu poate tine pasul.
Candva, in istoria omenirii, cand oamenii erau mai aproape de Divinitate, puteau trai sute de ani. Ai auzit de Matusalem?
Viata era mai tihnita si nu existau atat de multe schimbari.
Unii au luat materialul original si au pretins ca e o persoana de 4oo de ani, altii au pretins alte aberatii, iar nepoata omului de 89 de ani arata cum stau lucrurile si se plange de nedreptatea care se face. Dar de ce trebuie sa iti spun eu? Ce mai e si asta, sa vorbesti de un material in care nici nu te uiti?