| Koki_Little_1992 a întrebat:

Bună tuturor!
Iau ore de matematica de la o profesoară de matematica. Acolo sunt cu colegii mei la ore. Adevărul este că nu prea pricep și îmi este rușine să întreb, chiar dacă uneori întreb și profesoara îmi explică, parcă tot degeaba.
Mama mea dorește să mă mute la un profesor exigent, dar eu nu sunt total de acord.
Oare nu e prea târziu acum să mai schimb profesorul?
Dacă îmi este rușine să o întreb pe profesoara de la care iau acum ore împreună cu alte colege de ale mele o să fiu eu în stare să întreb un profesor exigent unde sunt copii pe care nici nu-i cunosc?

Eu acasă fac exerciții suplimentare, dar am unele lipsuri care pot fi „umplute" doar de un profesor.

Nu știu cum să procedez. Voi ce ați face în locul meu?

3 răspunsuri:
| zaratu a răspuns:

Acuma depinde si de profesor cat de bine explica eu de exemplu am facut pregatire la matematica cu o profesoara si nu intelegeam nimic dar dupa m-am mutat la alta si intelegeam aproape tot

| ProfDeMate a răspuns:

Draga Koki,
Observatia ta este foarte corecta! Sa sti ca solutia o reperezinta meditatiile la care sa fi singura, nu in grup, cu un profesor in care sa ai incredere si pe care sa il intrebi tot ceea ce nu sti sau asupra caruia ai dubii.
In mod normal ar trebui sa intrebi orice. Explicatiile pe care trebuie sa ti le dea meditatorul sunt pe banii parintilor tai. Sper ca ti-am fost de folos. Mult succes!
Prof de Mate
mate. didactic@yahoo.com

| Chinez_Alexandru_1991 a răspuns:

Dai cu curaj. ce se poate intampla? asa gandeam si eu inainte. Dar m-am gandit: daca interb omor pe cineva? nu mai pot eu de parerile altora. Dai cu curajwinking