Cand eram a 12a toti ziceau ca e usor bacul, dupa ce am trecut asa zic si eu : examenul e de nivel mediu, daca ai ceva habar nu ai cum sa treci. Multi pica pentru ca is habarnisti total nu le pasa sau sunt prosti.
Daca ai o materie mai cu probleme, ia ore in particular. Fa-ti un program zilnic de invata, seara dupa masa cand esti odihnit, si in week end poti sa iti iei liber. Nu stiu cat de repede inveti tu si in ce stadiu esti dar daca tu te apuci de acum si citesti zilnic 2-3 ore nu ai cum sa nu iei nota mare, eu sincer nu am invatat asa mult si am luat 9, 60 dar eu am avut bac usor ce e drept.
Nu lasa nimic pe ultima suta de metri. intereseaza te ce si cum ai de invatat, organizeaza te din timp si eventual fa ceva pregatire la mate
Eu una trec acum a 10-a. dar cred ca nu e asa de greu sa iti dai seama ce trebuie sa faci. E bine sa recitesti tot ce iti trebuie, sa faci diverse teste din alti ani sa vezi cum te descurci. trebuie sa te organizezi bine ca sa ai si timp sa te distrezi dar sa treci si bacu'..Cred ca esti o fata desteapta daca esti la mate-info, ai ajuns pana in a 12-a si mai si intrebi de asta. Trebuie sa stai relaxata la bac. fara emotii si sa dai tot ce poti...Bafta! Dar mai e pana acolo. invata si distrează-te.
amos_4439 întreabă:
AdelinRO123123123 întreabă: