| aleexkdos90 a întrebat:

Bună tuturor! Mi s-a aprobat cererea de transfer! Eu am fost pe protecția mediului și m-am mutat pe științe sociale! Cât de grele vor fi diferențele? N-am făcut latină, muzica și desen la vechiul liceu, ar trebui să mă stresez? Sunt chiar atât de grele?

4 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

"diferențele? N-am făcut latină, muzica și desen la vechiul liceu, ar trebui să mă stresez?"

dacă sunteți mai mulți cu cerere, DA, stresează-te (și invață!)

| Kindofkend a răspuns:

Nu prea ar trebui sa te stresezi, am trecut si eu prin aceelasi lucru
exact de asta dai diferentele.
Personal iti spun ca nu sunt grele, la latina e o combinatie asa de logica, de intelegere si sa stii putin cat de cat bazele.
Poti intreba daca vrei la secretariat daca iti pot oferii informatii din ce sa te pregatesti mai mult sau orice ce-ti poate fii de ajutor.
Acum probabil diferentele difera de la scoala la scoala pentru ca fiecare profesor le face diferit dar nu-ti fa prea mare griji.
Mai ales daca sunteti putini ce aveti aprobata cererea de transfer si-s locuri multe intri garantat.

La desen o sa fie simplu si la muzica da asa un ochi peste materie, daca e un profesor mai serios probabil iti da din istorie si compozitori etc, etc.

Mult succes dar n-o sa ai prea mari probleme.

| aleexkdos90 explică (pentru Kindofkend):

Mulțumesc mult! Eu am avut media 9, 77 și mi-am dorit foarte mult sa mi se aprobe cererea, mâine de dimineață voi ajunge la liceu și îmi va spune secretara ce voi face, nu știu la câți au aprobat cererea de aia am câteva emoții