| navarre a întrebat:

Buna tuturor-stiti care este cea mai mare minune a lumii?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt sigur ca te astepti sa ti se raspunda ca omul. Dar te contrazic: omul este dependent de mediul inconjurator si de celelalte fiinte mult mai tare decat sunt acestea de noi. Avem nevoie de plante pentru a respira, am avut nevoie de animale pentru agricultura si vanat. Omul e o minune, intr-adevar, dar nu o poti numi cea mai mare minune atata timp cat prezinta dependenta fata de ce-l inconjoara.

19 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Ca iti poti schimba intreaga viata numai schimbandu-ti mentalitatea?

| Cσσкiє a răspuns:

Dragostea? happy

| AvalohAlyn a răspuns:

Existenta lui Iisus Hristos si invierea lui?hee hee

| viatadecacatt a răspuns:

Pamantul?laughing

| cîrne a răspuns:

Pentru mama: eu

Răspuns utilizator avertizat
| alecs871 a răspuns:

Internetulhee hee
Daca asta nu este cea mai mare, sigur este a 8-a minune a lumii.

| anda1313 a răspuns:

Viata.

| Bubble a răspuns:

Totul.happy

| Black a răspuns:

@nuritza
Vezi tu? aceasta este o comunitate unde noi, ne dam cu opinia... clar pana aici?
Tu nu trebuie sa ne spui noua ca gresim ok? pentru fiecare pers cea mai mare minune poate fi cu totul altceva... dupa cum vezi happy
Gandeste-te ca poti trai si fara Dumnezeu alaturi, ca sa zic asa(pentru ca nu toata lumea crede in Dumnezeu si ca sa vezi, inca traieste acea lume)
dar poti trai fara viata? nu
Poti trai fara plante? nu
Poti trai fara animale? nu
Poti trai fara cineva alaturi? din nou :nu (nu imi spune ca da. ca nu e asa... ai putea trai toata viata fara sa ai pe cineva alaturi? fara sa poti vorbi cu cineva? fara sa nu ai pe cineva sa iti poarte de grija si invers? Raspuns :nu
Dumnezeu este Creatorul Sfant, a facut minuni pentru a face tot ce exista, deci... daca a facut minuni pentru a face TOT, rezulta ca toate lucrurile sunt niste minuni, toate au fost create cu un scop, toate iti folosesc, de toate ai nevoiewinking

| misiik a răspuns:

Zidul chinezesc.

| nuritza a răspuns:

Dumnezeu! El este cea mai mare minune! Si cea mai mare minune a universului tongue si cine ma contrazice atunci greseste! Amarnic!

| dan11 a răspuns:

Ciocolata?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intrebarile cum NU e asta! laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Viata.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este fe4meia deoarece ea ne-a dat viata noua

| Muffins a răspuns: