Serios, cît de „dintotdeauna", chiar de pe vremea cînd făceai în scutece?
Oameni buni, mai încercați și gîndiți puțin înainte de a da drumul slovelor!
Treaba este foarte serioasă. În meseria de avocat orice vorbă aruncată anapoda poate fi ușor contracarată sau speculată de un adversar, adică de procuror sau avocatul părții adverse. Și de aceea eu m-am legat de această a ta exprimare.
Și ca drept dovadă. Nu poți gîndi că, în mod logic, nu puteai visa dintotdeauna la acest lucru.
Acest „dintotdeauna" se ia în considerație chiar de la momentul în care te-ai născut. În momentul zero al vieții tale nu visai tu să devii devii jurist.
În loc să-mi mulțumești pentru atenționare tu te-ai supărat. Este o dovadă elocventă că nu prea ai stofă de a fi jurist. Mai bine ai încerca altceva.
Ți-o spune un om de 67 de ani iar nu un copil de vîrsta ta.
Să fii sănătoasă!
Multumesc mult pentru sfaturi! Nu m-am suparat deloc, doar ca acel comentariu nu mi s-a parut potrivit, nu aveam de unde sa stiu la ce va referiti! Cat despre stofa de avocat...sunt inca in liceu. Nu cred ca vreun avocat a avut idee despre aceste lucruri inca din liceu. Cred ca e timp sa invat, doar din acest motiv imi doresc sa ajung la o astfel de facultate. Multumesc mult ca m-ati atentionat, acum stiu motivul, inainte nu stiam.
Facultatea este cel mai frumos lucru care exista in lumea asta. Nu e nimic mai fain decat sa fii student. (http://www.unitbv.ro/Default.aspx?alias=www.unitbv.ro/fdrept) Succes!
Eu nu cred asta, sunt convinsa de asta si crede-ma ca nu ai vrea sa auzi scorurile. Dar daca asta iti doresti fa-o! In orice alta meserie te vei simti inchisa si vei deveni frustrata tocmai pentru ca nu e ce iti doresti. Poate ai noroc si ajungi avocatul unui ONG sau poate se mai schimba lucrurile in 4 ani. Bafta oricum!
Numai oamenii care nu au reusit sa realizeze nimic in viata invoca scuza pilelor si relatiilor. Crede-ma ca daca esti bun in ceea ce faci si demonstrezi ca stii, nimeni nu are ce-ti face. Sunt multe exemple de oameni care au intrat pe bune in astfel de profesii. Singura problema in cazul profesiilor juridice este (cu exceptia celor de judecator si procuror, care presupun un examen de admitere la INM, destul de dificil) ca trebuie sa gasesti un "maestru" dispus sa te ia pe langa el, sa faci stagiul dupa terminarea facultatii. In cazul tau, dai licenta, apoi admitere la Barou si trebuie sa faci 2 ani stagiul la un birou de avocat. Asta e marea "pila si relatie". Cat despre facultate, recomand Universitatea Bucuresti- facultatea de drept. Este cea mai buna din tara si e singura facultate de drept la care se da admitere. Materiile? Vezi tu dupa ce intri