| Buster a întrebat:

Buna tuturor, sunt pe cls a VIII-a si azi am dat proba scrisa la limba si literatura romana si am gresit la un moment dat si din greseala am taiat cu un x inloc de o linie, intrebarea mea este daca are ceva daca am taiat cu un x si nu cu o -(linie) imi poate anula lucrare si sa imi dea 1?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu tio anuleaza, eu asa cred si daca tio anuleaza o sa primeti o puncte si stai linistit si o sa fie totul bine si daca se intampla faci contestatie.Si sa nu mai faci greseli miercuri, multa bafta!

10 răspunsuri:
| purplerainbow a răspuns:

Aceasta greseala ar fi trebuit sa o vada supraveghetorii si sa iti anuleze lucrarea, si putea sa ti-o scrii din nou pe alta foaia, fara sa depasesti timpul. Acum nu stiu daca se mai poate face ceva, poate nu vor observa foarte bine ca ai taiat in forma de x, ca altfel s-ar considera semn si da s-ar cam anula lucrarea si nota va fi 1. Depinde de cine corecteaza. O sa afli vineri cum a fost. Oricum noroc, si mult succes miercuri.

| Veverita a răspuns:

Cam da...pentru ca e mentionat ca greselile sa se taie cu o linie orizontaa si nimic mai mult deoarece se poate considera semn.e posibil.depinde de corector.

| Emma_5696 a răspuns:

Este posibil!

Se taie cu o liniie...

si eu la simulare am facut acolo un desen ( din "1 " a iesit un desen
blushing am vrut sa scriu exercitiul 1 si am taiat cu o linie oblica din greseala )
dar simularea a fost simulare si nu a luat nimeni in seama
dar examenu' e examen

pf... da.se poate considera semn
si te da afara...

roaga'te sa nu observe nimeni :-s

| NuAmGăsitNume a răspuns:

Nu o anuleaza dar o sa scada probabil putin.Stai linistit/a!

| PlfacT a răspuns:

Nu in niciun caz nu it poate anula lucrarea are doar 2 variante sa iti anuleze acel punct si sa nu il puna in considerare sau sa "treaca-mearga" si te puncteaza pe cat ai scris in acel punct pe langa ce ai taiat. Asta depinde de starea profesorului ce iti corecteaza lucrarea. (Funda?)

| Ghost a răspuns:

Nu stai calm

| Buster explică:

Nu mia anulat lucrarea am luat 8.20

| Raul01 a răspuns:

Doamne, in niciun caz. Nota 1 este exclusiv pentru copiat. Nu are ce sa iti faca iar in cel mai rau caz iti poate scadea punctele pe aspect si atat

| demi_9430 a răspuns:

Daca stie profesuara da