| Curious2 a întrebat:

Buna tuturor, unde se pot angaja absolventii de filosofie?
Va rog sa imi dati exemple de posturi, unde isi pot pune in aplicare cunostintele dobandite in facultate.

8 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

"absolventii de filosofie? Va rog sa imi dati exemple de posturi"

in medie, dintr-o mie, 999 vor fi vânzători (ok, lucrător comercial că sună mai bine). Să fii tu al 1000-lea? Nu cred

| doctorandus a răspuns:

Un absolvent de filosofie a ajuns director al Rabobank. https://nl.wikipedia.org/wiki/Bert_Heemskerk

| Curious2 explică (pentru doctorandus):

Si cam ce face acel director la Rabobank?
Din ce stiu eu, ca sa fii director de banca sau sa ai o functie de conducere intr-o institutie bancare trebuie sa cunosti/sa stii finante-care presupune matematica.
Cel mai probabil, acel director lucreaza pe partea de counicare, scrie reclame, promoveaza serviciile bancii.
Acum, nu stiu, habar nu am, doar imi dau cu parerea.
E interesant exemplul tau.
Eu am citit, pe internet, ca absolventii de filosofie in comunicare, in marketing, pe posturi de bibliotecari, in scoli si facultati.

| Curious2 explică (pentru Curious2):

De filosofie ---lucreaza*----

| sierra1 a răspuns (pentru doctorandus):

și Economia afacerilor, că d-aia a ajuns director!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pe TPU la categoria religje

| RaduRobertRO a răspuns:

In invatamant se pot angaja

| Bobby1705 a răspuns:

Să fiu sincer cu tine, poți deveni doar profesor. Pe un salariu de tot k***tul. În rest, e o facultate cam...inutilă din toate punctele de vedere. Recomand să te orientezi pe alt profil, sau să pleci în afară să cauți un loc de muncă. Nu ai ce face cu facultate asta din păcate. Doar profesor, dar e un salariu de tot k***tul în România, și vei fi responsabil de viitorul la mii de copii dintr-o școală. E prea multă bătaie de cap. Nu îți asuma un risc inutil, caută un loc de muncă în străinătate și fă bani frumoși, indiferent de domeniu. Baftă!