| idkdjdwh a întrebat:

Buna! Ultima medie de admitere la liceul la care vreau este de 7, 28 (prima de 8, 1, daca are vreo importanta). Media mea o sa fie in jur de 7, 70, mai mult sau mai putin depinde ce fac joi la matematica. Credeti ca am sanse sa intru?

Răspuns Câştigător
| Katherine99 a răspuns:

Sunt șanse să se schimbe media de admitere favorabil. În cazul meu (2018), am avut o medie mult mai mică față de cea cu care se intra la liceul la care sunt în prezent, însă acestea au fost modificate surprinzător. (Un exemplu, 8, 30 era media de admitere iar cei care au intrat au avut sub 7, 50). În cazul tău, nu cred că se pune problema de a nu intra.

| idkdjdwh explică (pentru Katherine99):

Am media 7.54….sper sa intru ca acolo nu o sa mearga cei cu medii mari. sper sa se scada mediile de admitere

| Katherine99 a răspuns (pentru idkdjdwh):

Ai toate șansele. Felicitări pentru notă!

| idkdjdwh explică (pentru Katherine99):

Multumesc! am facut contestatie si media e 7.62 acum

9 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Aproape sigur ca o sa intri la acel liceu si profil care iti place, asa ca pune-l pe primul loc pe lista de optiuni.
P.S. Inca nu exista medie de admitere in acest an, cea de care spui probabil a fost anul trecut si este doar orientativa.

| Aasdfghj a răspuns:

Buna! Eu stiam ca mediile mai scad sau mai urca, depinde de liceu. Eu cred ca sunt sanse de a intra, deci pune-l primul pe lista.

| idkdjdwh explică (pentru Aasdfghj):

Media e in jur la 7.50….oare mai intru? sper sa scada mediile sau ceva. unde vreau eu nu merg oricum elevi cu medii de 10 sau 9. 8 si ceva maxim.

| Aasdfghj a răspuns (pentru idkdjdwh):

Sunt sanse, deci merita sa incerci. Eu asa zic.

| Design2021 a răspuns:

Pai daca iei nota buna la mate intri, daca nu iei nu intri.

| idkdjdwh explică:

Media este in jur de 7.50….ce credeti?