| DnsAndreea a întrebat:

Urmeaza sa trec in clasa a 8-a si am de sustinut acele examene "minunate". Nu stiu cum ar trebui sa ma moblizez, astfel incat sa pot retine usor informatiile si eficient, sa nu ma trezesc atunci ca am uitat tot. Pentru asta as avea nevoie de niste sfaturi, nu as vrea copy-paste de undeva pentru ca am citit multe articole de genul si nu prea m-au ajutat, ci as vrea sa-mi spuneti cum ati facut voi. Cele mai multe si detaliate primesc funda. Si nu ar strica niste informatii despre mate-info si stiinte ale naturii. Multumesc. happy

Răspuns Câştigător
| ascovit a răspuns:

Iti vei cumpara la inceputul anului scolar culegeri cu variante pentru Evalurea Nationala. La inceput vei avea programa pentru examen. Tot ce trebuie sa faci tu e sa fii atenta la ore si sa lucrezi din variante pentru a-ti intra in mana. Vezi ca in clasa a 8a la romana ai multe notiuni noi la sintaxa, iar la matematica sa inveti bine formulele la geometrie pentru subiectul 3. O sa ti se para grele variantele la inceput pentru ca o parte din materia pentru evaluare inca nu a fost predata, deci keep calm ca nu dracul chiar atat de negru.
Succes!

2 răspunsuri:
| C4T4L1NU5 a răspuns:

Stai calma pana la examen mai ai nu o sa fie greu eu am prins usor la mate sa ai grija la a 3 lea subiect si atat nu trebuie sa te sperii

| DnsAndreea explică:

Mobilizez*

Întrebări similare