"Buna! Va intreb pe voi, cei care aveti experienta simularilor si a bacalaureatului"
1.simulare CE e aia?!?
2. simulare CE e aia?!? ca am copiat la bac in draci, la romana ni s-a spus sa punem toate manualele langa haine (intr-un colt) DUPA ce ni s-a dat intrebarea, deci am luat din toate lectiile numai aia care ma "durea" (si le aveam rupte din manual si capsate pe subiecte) dupa care a venit eleva de serviciu sa ne avertizeze ca vine controlu', apoi a venit profa de serviciu cu acelasi avertisment, dupa care in sfarsit a venit controlu' si TOTI deja aveam destul exercitiu sa ascundem copiutele, IN LINISTEEEE (NU ca in primiele doua dati), asa ca, controlu' nu a gasit nimic de nimic
apoi la fizica a venit profa de masini electrice si ne-a spus ca daca, copiem, "NE ARDE", dupa care ne-a rezolvat problemele de fizica... tipa era inginer, era BLAZATA la fizica, dar cum nu era profa de fizica "oficial" se numeste ca poate sa vina sa supravegheze
iar la mate supraveghetorii se prefaceau ca ne supravegheaza, asa ca a fost o dezbatere in toata "clasa" care e raspunsul corect
apoi am dat examenu' oral la, romana si profa ma intreaba daca as alege dragoste sau razbel, sunt un romantic incurabil si aleg dragostea OVER ORICE, deci... nota zece (sa te... stii tu ce, cine trece aaaaaaa
iar trec batalioane romane Carpatii
trec tiganii trec
trecea poporul chinez in frunte cu secretarul lor general Mao Nustiucum (1.3 miliarde... stii tu ce o sa o incasezi... RAU, RAU)
Negru Voda, TRECE, cu tovarasi ZECE (si se repeta cine trece, la infinit)
DAAAAAAAAAA, frumoase vremuri, inainte de spupravegherea video ~~~
Da, da, frumoase. Eu vreau sa invat, trebuie sa invat, deoarece fiecare dintre noi va ramane cu ceva in felul acesta. Si acum, cu supraveghere video, se copiaza inca, deoarece, sa fim seriosi acum, cred ca multi au reusit. Cel putin la liceul meu, anul asta, cei care au dat bacul au spus ca suprveghetorii i-au lasat sa copieze pentru ca aveau niste sisteme de inregistrat video-audio vechi de peste 15 ani, abia se vedeau imaginile din peimele 2-3 banci.
Da, dar eu trebuie sa invat, nu ma pot baza pe copiat, nu vreau sa ma mint pe mine.
Cartea asta recomand pentru eseuri
https://www.libris.ro/......93306.html
Este o carte care are destul de multe informații și e structurată frumos! Și eu sunt a 12-a și pot să zic că e ok pentru eseuri, cel puțin așa mi-a spus profa mea de RO
Multumesc mult de recomandare! Si eu voiam sa imi cumpar varianta asta de carte, dar pe cea din 2018, caci cele din anii trecuti vad ca prin librarii nu mai sunt, insa nu staim daca e buna da sau nu, daca are tot ce trebuie.
Multumesc din nou!