Cartile
Poate ne intrebam cu oti despre cat sunt de importante cartile pentru noi.Pai...sunt foarte impoartante din foarte multe puncte de vedere. O carte este singurul loc în care poţi examina un gând plăpând fără să îl distrugi, sau poţi explora o idee controversată fără să îţi fie teamă că îţi va exploda în faţă - unul din cele câteva refugii unde mintea unui om poate avea parte atât de provocare, cât şi de intimitate.
Cartile sunt un fel de prieteni ai nostri care ne ajuta sa ne dam seama de multe lucruri si desigur sa invatam.
O carte este o versiune a lumii.Cartea este o oglindă: dacă se priveşte în ea un măgar, n-are cum să vadă imaginea unui apostol.
Ele sunt foarte importante si pentru cei care nu recunosc lucrul acesta. O carte este un dar pe care il poti deschide iar si iar.
Sper ca te-am ajutat. Pa
Pai acum, tu ce crezi?
ce importanta au in p*ii mei chestiile groase de la tine din camera pe care se pune praful si tu le ignori.
dar de ce imi mai fac probleme pentru tine.cat timp scrii "mi-l". asa ca ce pretentii sa mai am. e o compunere de 10 randuri! fa-o naibii singur.
pana la urma toate persoanele alea care au scris carti nu au facut-o pentru ca nu aveau chef de altceva! gandeste putin cu mintea nu cu internetul!
Frate nu va luati de mine, nu stiu cum sa incep daca imi ziceti inceputul dupa aceea pot sa continui asta e marea mea problema