| z0rel a întrebat:

Va rog nu ma luati in ras.As vrea sa stiu ce iti face un psihiatru pentru copii?

11 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Nimic rau, vorbeste cu tine, dupa ce iti ia banii (daca este prrivat).

| z0rel explică (pentru neutrino):

Nu e posibilitatea sa imi faca analize, nu? ca eu nu vreau

| vangaelis a răspuns (pentru z0rel):

Depinde de patologia pentru care te duci la psihiatrie. Daca este necesar doctorului sa afle anumite constante biologice, nu cred ca-l opreste nimeni sa ceara sa-ti faci analize.

| andrei1237 a răspuns:

Nu,iti va face nimic rau, doar va vorbi cu tine.

| diaac a răspuns:

Vorbeste cu tine si cu persoane cdin familia ta, evalueaza starea ta de sanatate mintala din discutiile purtate si din observatii si, daca este nevoie, iti da medicamente.

| theodorafemme2001 a răspuns:

Il face pe copil sa treaca de o taruma, daca acestuia i-a murit cineva apropiat, sau daca a fost martorul a ceva ce nu trebuia sa vada. Depinde.

| WeAreLegion a răspuns:

Pai psihiatrii se ocupa de persoanele cu boli neurologice(nebuni), le face cateva analize si dupa aia le ofera medicamentatie sau ai interneaza in ospiciu daca e ceva grav!

| MitroAlex94 a răspuns:

Nu trebuie sa te sperii.Psihiatrul doar iti pune niste intrebari la care tu sa raspunzi; ei nu fac analize-analize fac doctorii.

| z0rel explică (pentru MitroAlex94):

Multumesc!

| vangaelis a răspuns (pentru MitroAlex94):

Baiete, ia revizuieste-ti comentariul de fata. Ia aminte, Alex, nu confunda psihiatrul cu psihologul. Un psihiatru este absolvent al Facultatii de Medicina + rezidentiat in Psihiatrie.

| strutulik02 a răspuns:

Nu iti face nimic daca nu vrei. doar iti adreseaza niste intrebari total aiurea laughing) iti vorbeste despre copaci si tot felul de prostii si de acolo deduce el.din raspunsurile tale daca ai nevoie de medicamente sau altcevawinking internarea in ospiciu e deja prea departe. plus ca internarea se face numai cu acordul parintilor si nu te ia ei asa de capul lor. WeAreLegion nu mai speria copilu laughing

Întrebări similare