Buna Ana... .stiinte sociale consta in : istorie ...stinte ...astea sunt principalele materii ...in rest se face cate putin din toate. dar daca nu iti place istoria nu te du la stiinte sociale... examene ...adica teze se dau la matematica .romana ...chimie sau biologie la alegere
Filologia ...consta in romana si limbi straine : italiana... engleza .franceza spaniola...si nu mai stiu... mi se pare ca se face si latina...
Iar daca nu iti place romana nu te du la filologie ...asta esti in masura sa decizi tuh...
examene se dau :matematica .romana ...chimie sau biologie la alegere... mi se pare ca se adauga si logica. nu sunt sigura...
Bafta :* ai timp sa te mai gandesti pana la sfarsitul anului...
O sa-ti explice dirigintele. Fii fara grija! Si tot el ( ca si mine ) o sa te indrume sa mergi la o filiera teoretica, profil real. Dar tu-ti doresti umanul, e ok.
Daca iti place latina, mergi la filologie, daca nu alege stiite sociale.
Si eu am aceeasi problema ca si tine. dar m-am gandit mai bine si voi alege stiinte socialesper ca am ales bine.si cum a zis si cami: o sa iti explice diriginta sau dirigintele tau. daca nu intreaba'l
@LoCsu- la uman nu se da niciun examen la mate/chimie/fizica/biologie
Astea nu au treaba cu umanu.
Eu sunt la filologie si dau teze la:romana, spaniola, geografie/istorie(la alegere) si latina.
La stiinte sociale mi se pare ca nu se da teza la latina.si se da la altceva
Dupa terminarea liceului poti urma ce facultate vrei tu.De exemplu: drept, jurnalism, limbi straine, geografie
by daii
Cel mai bine ii sa te duci la bio-chimie. teza dai din romana, mate, fizica/chimie/biologie la alegere 2. la bac dai din romana, mate, engleza/franceza la alegere + o materie de la profil(fizica/bio/chimie)alegere 1.
acum tu decizi la ce vrei sa mergi
cius
ps: sa stii ca nu e greu deloc la acest profil! parerea mea
Pai mai bun este cel de sociale... EU iti propun sa gasesti un liceu cu strictul necesar si financiar dar depinde si de ambitia ta:*:*:*